Haberler

"2485'ten geldim" diyen adam 25 Aralık'ı işaret etmişti! Yeni sözleri tüyler ürpertti

Güncelleme:

2485'ten geldiğini iddia ederek, 25 Aralık'ta tüm insanların yaşamını kökten değiştirecek bir olay yaşanacağını iddia eden zaman yolcusu Thatonetimetraveler'in yeni sözleri ürküttü. Zaman yolcusu, 900 yıldır uzaydaki kapsülde yaşayan bir insanın dünyaya geleceğini ve insanlar onu bulana kadar adamın gizemli kalacağını iddia etti.

Son dönemde zaman yolculuğu popüler oldu. Başta sosyal medyada olmak üzere çok sayıdaki kişi, zamanda yolculuk yaptığını iddia etti. Bu kişilerin arasında en ünlüleri ise Thatonetimetraveler adlı sosyal medya kullanıcısı. Daha önce yaptığı açıklamada, 25 Aralık 2021'de dünyadaki insanların yaşamını kökten değiştirecek bir olay yaşanacağını belirten Thatonetimetraveler, yaptığı yeni açıklamalarla tüyler ürpertti.

"DÜNYA'YA GİZEMLİ BİR ADAM İNECEK"

Dünya'ya gizemli bir adamın ineceğini iddia eden Thatonetimetraveler, "Uzaydaki bir kozada 900 yıldır yaşayan insan, dünyaya geri gelecek. Bu insanların dünyaya bakış açısını ve birbirlerine yardım ettiklerini büyük ölçüde değiştirecek. Bu insan, kendisiyle röportaj yapılana kadar gizemli kalacak" dedi.

SÖZLERİ 25 ARALIK'A YORULDU

Thatonetimetraveler adlı sosyal medya kullanıcısının sözleri, 25 Aralık 2021 için işaret ettiği olaya yoruldu. Şimdi herkes, 25 Aralık 2021'de zaman yolcusu olduğunu iddia eden şahsın bahsettiği büyüklükte bir olay yaşanıp yaşanmayacağını merak ediyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Sosyal Medya Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (37)

tövbekar 34:

seytan bula bula bu soysuzumu elci secmis - seytanin gücü olsa ebedi cehennemlik olmazdi güc sedece ALLAH indir tetbir bizden takdir ALLAH dan biz kadere iman ederiz falcilara büyücülere medyumlara degil

281
48
yanıtYanıtla
Halil Öğütcü:

helal be yarın cennete hadi bakalım

yanıt14
yanıt15
Adanademirspor:

Ben demedim mi sana kimseye bahsetme diye gerizekalı adımıda verseydin

213
13
yanıtYanıtla
Emre Güman:

Bilim kurgu filmlerini çok izlersen ne olur sorusunun yanıtı bu haberde.

156
17
yanıtYanıtla
faruk merttürk:

Eğer bu doğru ise bende ekonomistim.

128
15
yanıtYanıtla
Atakum:

Eğer bu doğru ise bende hesap uzmanıyım. Batırmayan cinsten.

yanıt19
yanıt3
Metin Yalcin:

Her zaman böyle müptezeller çıkar bir zaman haber olur sonra kaybolur gider ..

123
10
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLANOĞLU:

2485 yılında Türkiye de dolar kuru ve akaryakıt fiyatları nasılmış keşke söylese..

117
16
yanıtYanıtla
Abdullah Yıldırım:

Iyi bagri izinliyim o gün

114
9
yanıtYanıtla
Cumali:

Doğru söylüyor 25 aralık saat 00:01 de noel baba yeryüzüne bir uzay kapsülü içinde inecek. Normalde her yıl geyiğiyle dünyaya inerdi ama bu yıl geyiği rahatsızlandığı için kapsülle gelecek :DDD

100
9
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title