Haberler

16 Yaşındaki Kız ve Evli Sevgilisi Linç Edildikten Sonra Yakıldı

Güncelleme:

Hindistan'da evli bir adamla ilişki yaşayan 16 yaşındaki kız ve sevgilisi, köy meydanında ihtiyar heyetinin kararıyla linç edildikten sonra cesetleri ateşe verildi.

Hindistan'ın doğusunda 16 yaşındaki kız ile 36 yaşındaki evli sevgilisi, öfkeli köylüler tarafından dövülerek öldürüldükten sonra yakıldı.

Bihar eyaletindeki bir köyde meydana gelen linç olayında 16 yaşındaki Parvati Devi ve 36 yaşındaki Jairam Manjhi, köy halkının gözü önünde sopa ve taşlarla saldırıya uğradı.

GENÇ KIZI İHTİYAR HEYETİNİN ÖNÜNE ÇIKARDI

Fransız Haber Ajansı'nın aktardığına göre, Gaya bölgesi Emniyet Müdürü Manu Maharaj, kaçan çiftin komşu köyde bulunmasının ardından genç kızın ailesinin, kızlarını köyün ihtiyar heyetinin önüne çıkardığını anlattı.

EMNİYET MÜDÜRÜNDEN AÇIKLAMA

Maharaj, köy ihtiyar heyetinin çiftten uzlaşmaya yanaşmalarını istediğini, çiftin bu talebi reddetmesi üzerine akrabalarının saldırıya geçtiğini ve bazı aile bireylerinin gözaltına alındığını belirtti. Emniyet müdürü, "Çifti acımasızca dövdüler sonra da bedenleri köy dışında ateşe verdiler. Çiftin linç edilmesi sırasında 100'den fazla köylü olay yerindeydi. Lince girişenlerin sayısı 15'den fazlaydı." dedi.

Hindistan Yüksek Mahkemesi 2011'de aldığı bir kararla namus cinayetlerine karışanların idam cezasına çarptırılmasına karar vermişti.




Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Bihar Dünya Haberler

500

Yorumlar (29)

FATMA BERLIN IZMIRmobilWeb@haberler.com:

Ben yinede boyle vahsete karsiyim

14
36
yanıtYanıtla
horiesmobilWeb@haberler.com:

Buna vahşet diyenler bingölde 15 yaşındaki kıza askerler tecavüz etti ve mahkemece serbest bırakıldı. Tüm Ülke kör ve sağır oldu. Özgecandan ne farkı var. Duyarlı olmak için tecavüzden sonra öldürülüp parçalanmasımı gerekiyor. Hepimiz sorumluyuz. kimse bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığıyla yaşamamalı

30
6
yanıtYanıtla
iyi olmuş:

yemin ediyorum çok iyi yapmışlar böle kavatlara bu lazım türkiyedede böle bi adalet lazım

10
22
yanıtYanıtla
77mobilWeb@haberler.com:

Tüm müslümanların Mübarek Miraç Kandilini kutlar huzurlu ve mutlu evlilikler dilerim

23
2
yanıtYanıtla
HASAN TAHSİN:

DÜNYANIN HER YERİNDE BÖYLEDİR. BULMUŞLAR İKİ GARİBAN, İBRET OLSUN DİYE YAKMIŞLAR. HİNDİSTANIN ZENGİNLERİNİN OLMADIK REZALETLERİ İNTERNET SİTELERİNDE GEZİYOR. ONLARI DA YAKIN GÜCÜNÜZ YETİYORSA. . .

23
0
yanıtYanıtla
Efe1907Mobil-IOS:

Tam barbarlik,,Allahin verdigi cani ancak Allah alir...öldürüp yakmak ne demek..

19
2
yanıtYanıtla
recep balMobil-ANDROID:

bizede lazim sokaklar ihanet kokuyor

8
13
yanıtYanıtla
mehmet:

türkiyede de böyle yapacan bak bakalım millet nasıl ahlaklanıyor

11
10
yanıtYanıtla
GT:

IŞİDİN AKRABALARI BUNLAR

16
4
yanıtYanıtla
nuri:

Polis manyak birşey ülkücüler ornek alsn

3
17
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title