Haberler

155 metrelik ABD savaş gemisinde dikkat çeken bayrak detayı: Bu mesaj ne ve kime?

Güncelleme:

Cuma günü İstanbul Boğazı'ndan geçerek bugün İzmit Körfezi'ne demir atan 155 metrelik ABD savaş gemisi USS Nitze'deki bir detay dikkatlerden kaçmadı. Gemide teamüllerden daha büyük seyir bayrağı kullanılmasına vurgu yapan emekli amiral Cem Gürdeniz, "Bu bir mesaj. Bu mesaj ne ve kime" diye sordu. ABD'nin Türkiye için "olası terör saldırısı" uyarısı yapmasına da değinen Gürdeniz, "Türkiye, terör saldırısı uyarısı yapılacak kadar tehlikeliyse savaş gemisi neden burada?" diye sordu.

ABD'nin Türkiye için "olası terör saldırısı" uyarısı yaptığı ve İstanbul'daki çok sayıda konsolosluğun art arda kapatıldığı günlerde ABD savaş gemisi USS Nitze önceki gün İstanbul'a gelerek Dolmabahçe açıklarında demirledi. Bugün de İzmit Körfezi'ne demir atan 155 metre uzunluğundaki savaş gemisinin bir süre bölgede olacağı bildirildi.

155 metrelik ABD savaş gemisinde dikkat çeken bayrak detayı: Bu mesaj ne ve kime?

ABD BÜYÜKELÇİSİ GEMİYİ ZİYARET ETMİŞTİ

340 mürettebatın bulunduğu gemi Dolmabahçe açıklarına demirlediği cuma günü ABD Büyükelçisi Jeffry L. Flake tarafından ziyaret edilmiş ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise gemiyi ziyaret eden Flake'i "Amerikan büyükelçisine buradan söylüyorum. Hangi gazetecilere yazı yazdırdığını biliyorum. Pis ellerini Türkiye'nin üzerinden çek. Çok net söylüyorum" sözleriyle hedef almıştı.

155 metrelik ABD savaş gemisinde dikkat çeken bayrak detayı: Bu mesaj ne ve kime?

BAYRAK DETAYI DİKKATLERDEN KAÇMADI

İzmit Körfezi'nde Sahil Güvenlik botunun da eşlik ettiği ABD savaş gemisindeki bir detay ise dikkatlerden kaçmadı. Gemide teamüllerden daha büyük seyir bayrağı kullanılmasına vurgu yapan emekli amiral Cem Gürdeniz, "Türkiye, terör saldırısı uyarısı yapılacak kadar tehlikeliyse savaş gemisi neden burada. Bayrağın olması gerekenden beş kat büyük olmasının bir mesaj olduğu açık. O zaman şunu sormalı: 'Bu mesaj nedir ve kime-kimleridir?'" dedi.

155 metrelik ABD savaş gemisinde dikkat çeken bayrak detayı: Bu mesaj ne ve kime?Emekli Amiral Cem Gürdeniz.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

İstanbul Boğazı Cem Gürdeniz İstanbul Türkiye Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (35)

Naci Büyükkal:

Amerika Birleşik Devletleri bizi kıskanıyor. Di mi? Akpartili kardeşlerim. :)))))))))))

203
326
yanıtYanıtla
halit kaktüs:

Ne alaka?

yanıt64
yanıt11
Murat Kılıç:

Senin gibiler varken abd ye yunan a ne gerek var.

yanıt114
yanıt14
Babilya :

Biz devletimizin yanındayız.Siz kimin yanında olursanız olun.Bizim müttefiğimiz olamazsınız.İhanetler müttefikliği bitirir.

250
21
yanıtYanıtla
Selçuk Kartal:

Mesaj net yunanistan arkanızdayız siz yavaştan saldırıya başlayın biz Türkiyeyi abluka altına altına aldık sizin arkanızdayız mesajını veriyor ..

177
33
yanıtYanıtla
Nurullah Ak:

ALLAH amerikayı kahrı perişan etsin taş üstünde taş kalmasın inşaallah

161
26
yanıtYanıtla
özgün özen :

etrafına bizim gemıleri koyun daha büyük bayraklarla donatıp mesaj olsun bu adilere.

170
5
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

işte o kadar mesajsa mesaj

yanıt72
yanıt4
Muhammet Akbulut:

Allah belanı versin abd.

147
17
yanıtYanıtla
Osman Tokgonul:

Lanet okudukça adamlar şirretleşiyor , yapmayın arkadaşlar ... Şaka, şaka .. Hakikaten, Allah Zü'l Celâl de vermiyor da vermiyor be arkadaş ...

yanıt24
yanıt14
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title