Haberler

Dünya Parlamenterleri, Glorıa Sports Arena'da Ter Dökecek

TBMM bünyesindeki Parlamenterler Spor Kulübü Derneği Başkanlığı tarafından organize edilen “Parlamentolar Arası Futbol Turnuvası” 7-8 Şubat tarihlerinde Gloria Sports Arena’nın ev sahipliğinde Antalya Belek’te gerçekleşiyor.

TBMM bünyesindeki Parlamenterler Spor Kulübü Derneği Başkanlığı tarafından organize edilen "Parlamentolar Arası Futbol Turnuvası" 7-8 Şubat tarihlerinde Gloria Sports Arena'nın ev sahipliğinde Antalya Belek'te gerçekleşiyor.

Türkiye'nin ilk ve çok kapsamlı spor kompleksi, Avrupa'nın özel sektöre ait en büyük spor yatırımı olan Gloria Sports Arena; Türkiye, Polonya, Macaristan ve Gürcistan'dan parlamenterlerin katılacağı "Parlamentolar Arası Futbol Turnuvası"na ev sahipliği yapıyor. Genel koordinatörlüğünü Mehmet Halkalı'nın üstlendiği turnuvaya Türkiye, Polonya, Macaristan ve Gürcistan'dan Meclis takımları katılıyor. 7 Şubat Cumartesi saat 10.00'da başlayacak turnuva, 8 Şubat Pazar günü yapılacak final maçı ile sona erecek. Avrupa'nın en kapsamlı spor tesisi olan ve ilkleri barındıran Gloria Sports Arena'da düzenlenecek olan turnuvada Macaristan Meclisi Başkanı Dr. Köver Laszlo Csaba de ilk kez forma giyecek.

TRT Spor'dan canlı yayınlanacak olan karşılaşmaları Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı yorumlayacak. Turnuvaya katılacak TBMM takımı şu isimlerden oluşuyor: "Adem Tatlı, Fahrettin Poyraz, Harun Tüfekçi, Bayram Özçelik, Osman Aşkın Bak, Osman Ören, Mehmet Geldi, İsmail Kaşdemir, Osman Boyraz, Cengiz Yavilioğlu, Ahmet Salih Dal, Şuay Alpay, Mevlüt Akgün, Fatih Şahin ve Fehmi Küpçü." - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Macaristan Türkiye Antalya Belek Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title