Haberler

"Dünya Medeniyetler Kraliçesi Yarışması" Çanakkale'de Yapılacak

"Dünya Medeniyetler Kraliçesi (Miss Civilization Of The World) Yarışması"nın Nisan Ayı İçerisinde Çanakkale'de Yapılacağı Açıklandı.

"Dünya Medeniyetler Kraliçesi (Miss Civilization Of The World) Yarışması"nın Nisan ayı içerisinde Çanakkale'de yapılacağı açıklandı.

Yarışmayla ilgili açıklamalarda bulunan "Dünya Medeniyetler Kraliçesi Yarışması" Onursal Başkanı Suha Özgermi, bu konuda görüşmelerde bulunmak üzere Çanakkale'ye geldiğini belirterek, "22 ülke güzelinin katılacağı bu etkinliği 12 Nisan 2008 tarihinde Çanakkale'de yapmayı kararlaştırdık. Çanakkale dünyada ilk güzellik yarışmasının yapıldığı yer. İda dağında gerçekleştirilen bu güzellik yarışmasının yapıldığı bir yerde böyle bir etkinliği yapmamak mümkün değil. Bu sayede Çanakkale'nin de tarihi ve turistik

açıdan tanıtımı yapılabilecek. Dünya Medeniyetler Kraliçesi Yarışması'na katılacak güzeller, önce kendi ülkelerinde bir elemeden geçecekler ardından da 5-12 Nisan tarihlerinde Çanakkale'de kampa girecekler. Bu süre içinde de ilin tarihi ve turistik yerlerini gezecekler. Kraliçe ise 12 Nisan'da il merkezinde yapılacak yarışmayla seçilecek" dedi.

Yarışmanın dünyada 100 ülkeden izleneceğini de belirten Özgermi, "Bu konuda birçok basın yayın organıyla görüşme yaptık. Yaklaşık 100 ülkede bu güzellik yarışması televizyondan yayınlanacak. Böylece Çanakkale'nin de tanıtımı yapılacak. Yarışmada jüri başkanlığın ise Gönül Yazar yapacak. Jüride eski Galatasaray Kulübü başkanlarından Alp Yalman ile eski Fenerbahçe Kulübü başkanlarından Ali Şen de yer alacak" dedi.

(AÖ-İHS-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title