Haberler

Dünya Liselerarası Hentbol Şampiyonası Sona Erdi

Trabzon'da düzenlenen Dünya Liselerarası Hentbol Şampiyonası, bu akşam yapılan ödül töreniyle sona erdi.

Trabzon'da düzenlenen Dünya Liselerarası Hentbol Şampiyonası, bu akşam yapılan ödül töreniyle sona erdi.

Uluslararası Okul Sporları Federasyonu (ISF) tarafından 22'ncisi Trabzon'da düzenlenen Dünya Hentbol Şampiyonası, Hayri Gür Spor Salonu'nda bu akşam yapılan ödül töreniyle sona erdi. Törene Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Emniyet Müdürü Murat Köksal, ISF Genel Sekreteri Jan Coolen, Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkanı Ayhan Pala ve protokol üyeleriyle birlikte vatandaşlar katıldı.

ISF Genel Sekreteri Jan Coolen, yaptığı kapanış konuşmasında, başarılı bir organizasyonu geride bıraktıklarını belirterek, "ISF adına emeği geçenlere minnettarız. Türk misafirperverliğini tattık ve ISF ruhunu yaşayarak tecrübelendik. Dileğimiz bunun kalıcı olmasıdır. Biz okul sporlarıyız ve bize her yer okul sporlarıdır. Bize her yer Türkiye ve bize her yer Trabzon" dedi.

Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkanı Ayhan Pala ise yaptıkları hatıra ormanı ile organizasyon ruhunun pekiştiğine vurgu yaptı. Şampiyonada Türkiye'yi temsil eden Üsküdar Doğa Koleji kızlarda şampiyon olurken, erkeklerde ise Almanya şampiyon oldu. - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdil Celil Öz Ayhan Pala Türkiye Trabzon Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title