Haberler

Dünya Devleri Marble'da Buluşacak

Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı MARBLE, dünya devlerini 23. kez, 22-25 Mart 2017 tarihleri arasında İzmir’de buluşturmaya hazırlanıyor.

Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı MARBLE, dünya devlerini 23. kez, 22-25 Mart 2017 tarihleri arasında İzmir'de buluşturmaya hazırlanıyor.

Sektöründe dünyanın en iyi ilk üç fuarı arasında yer alan Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı- MARBLE, 2016 yılında ABD'den Brezilya'ya, İsrail'den Çin'e, Rusya'dan Japonya'ya kadar tam 85 farklı ülkeden ziyaretçiyi ağırladı.

Birbirinden görkemli stantları, son teknoloji iş makineleri, tonlarca ağırlıktaki dev mermer blokları ve sıra dışı mermerleriyle MARBLE, 2016 yılında da büyük ilgi gördü.

Mermer ve doğal taş sektöründe dünya çapında bir buluşmaya daha ev sahipliği yapan MARBLE 2016; 1.100 firmanın katılımıyla gerçekleşti ve dört günde toplam 47 bin kişi tarafından ziyaret edilerek rekor ziyaretçi sayısına ulaştı.

MARBLE büyümeye devam ediyor

Türkiye'nin en büyük ihtisas fuarı olan MARBLE, yüzde 12 büyüme ile 139 bin metrekare alanda organize edildi. Her geçen yıl büyüyen ve gücüne güç katan MARBLE'da; açık alanda yüzde 50, blok alanda ise yüzde 15 büyüme gerçekleşti. MARBLE 193'ü yabancı toplam bin 103 katılımcıyla dünya devlerini Türkiye'nin en büyük ve modern fuar alanı Fuarizmir'de ağırladı.

Dünyanın en prestijli mermer markalarından olan İtalyan Antolini markasının da katılımcı olduğu fuarda, katılımcı kalitesi ve yeni ürünler tüm dünyanın ilgisini çekti. Mimarileriyle dikkat çeken stantlar göz kamaştırırken, mermer ve doğal taşın farklı kullanım alanları katılımcılara ve ziyaretçilere görsel şölen yaşattı.

Mermer ve doğal taş sektöründe dünya çapında bir buluşmaya daha sahne olan MARBLE'ın hem ülke hem de bölge ekonomisine büyük katkıları oldu. 2017 yılında da dünyanın önde gelen mermer ve doğal taş devlerini Fuar İzmir'de buluşturacak olan fuar, büyük buluşmanın hazırlıklarına şimdiden start verdi. 22-25 Mart 2017 tarihleri arasında mermerin kalbi yine MARBLE'da atacak. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

İsrail İzmir Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 6 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Koton halka arz sonuçları açıklandı mı? Koton kağıt halka arz kaç lot verdi? SON DAKİKA İslahiye kazada ölenlerin isimleri açıklandı mı (GAZİANTEP)? Crystal Palace Manchester United maçı CANLI izle! 6 Mayıs Crystal Palace MANU maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Özgür Özel-Devlet Bahçeli görüşmesi ne zaman, saat kaçta yapılacak? 7 Mayıs Salı okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title