Haberler

Dünya Basını, Vezneciler'deki Bombalı Saldırıyı Son Dakika Geçti

Güncelleme:

Uluslararası ajanslar, İstanbul Beyazıt'ta çevik kuvvet aracına yapılan saldırıyı son dakika gelişmesi olarak duyurdu.

İstanbul Vezneciler'de çevik kuvvet otobüsüne düzenlenen bombalı saldırıyı uluslararası ajanslar son dakika gelişmesi olarak duyurdu.

BBC

BBC News, "Patlamanın, şehrin turistik mekanı Beyazıt'ta meydana gelmesi dikkat çekti" ifadesini kullanırken, Guardian ise daha önce Ankara'da düzenlenen saldırıları hatırlatarak saldırının IŞİD veya PKK tarafından düzenlenmiş olabileceğine dikkati çekti.

DW NEWS

İstanbul'un merkezinde polis otobüsüne bombalı saldırı düzenlendi.

XİNHUA

Çin haber ajansı olan Xinhua, Al Jazeera'ya dayandırdığı haberinde İstanbul'da meydana gelen patlamada yaralılar var detayını okuyucuları ile paylaştı.

SKY NEWS

Türkiye'de polislerin içinde bulunduğu araca yönelik bombalı saldırı düzenlendi.

RUSSİA TODAY

İstanbul'da bir otobüs durağı yakınında patlama meydana geldi, yaralılar var.

REUTERS

İngiliz Reuters haber ajansı, "İstanbul'daki bombalı patlamada, polis otobüsü hedef alındı" ifadelerini kullandı. Reuters, telefonla ulaştığı İstanbul'daki polis sözcüsünün konuya ilişkin bilgi vermediğini" belirtti.

AP

Amerikan Associated Press haber ajansı, DHA'ya dayandırdığı haberinde şu ifadelere yer verdi: "İstanbul'daki bombalı saldırı, çevik kuvvet polislerini taşıyan bir aracı hedef aldı."

BİLD

İstanbul Vezneciler'de bu sabah polis aracına yönelik yapılan bombalı saldırı Alman basınında da flaş haber olarak verildi. Bild Online, 'İstanbul'da yine bombalı saldırı' başlığıyla paylaştığı haberde "İstanbul yeniden terörle sarsıldı. Türk metrepolünün merkezinde Salı sabahı meydana gelen patlamada iki kişi öldü, en az sekiz kişi yaralı var" ifadelerini kullandı.

SPIGEL ONLINE

Spiegel Online olayı, "Basında yer alan haberlere göre İstanbul'da bomba patladı. Saldırının hedefinin polis aracı olduğu belirtiliyor. İstanbul'da bu yıl içerisinde gerçekleştirilen iki IŞİD saldırısı kenti sarsmıştı" olarak okurlarına duyururken Welt Online, "İstanbul'da güvenlik güçlerine hain saldırı. Polis otobüsünün geçtiği sırada park halindeki bomba yüklü bir araç patlatıldı. Çok sayıda kişi yaralandı. Saldırı, bu şekilde yapılan ilk saldırı değil." ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler
500

Yorumlar (6)

musa dunya:

Dünya liderlerinide turkiyede teröre karşı yürüyüşe bekliyoruz ! Yada bu ikiyüzlü tavırlarınız yüzünden bizide kendinize benzetiyorsunuz yarın bir gün sizin ülkenizde olduğunda bu terör olayları oh olsun diyeceğiz. yol yakınken insan olduğunuzu hatırlayın ve insanlığıunıza dönün fransada sokaklar karışık belçikada almanyada öyle neden göstermiyorsunuz dünya medyası

40
7
yanıtYanıtla
Özcan Tekirdağ:

O Dünya Basını Avrupadaki olayları ilk sırada veriyorlar mı acaba . . . . . . . . . . . . . . . . . ? İki yüzlü Batı

24
10
yanıtYanıtla
Erdeniz:

hergün on onbeş kişi, terörden, trafikten ölüyor, hiçbir yönetici üzerine alınıpta istifa etmiyor. .

10
13
yanıtYanıtla
Erdoğan:

Başkan olacağım . . .

8
12
yanıtYanıtla
NE YAZIK Kİ SIRADAN BİR GÜN DAHA:

Rahmetlinin biri kanlımı olacak , kansız mı olacak der dururdu . Görünen o ki bayrağı kan isteyenler devralmış . Hanedana bir şey olmasın da geridekilere ne olursa olsun diyenler gün sizin gününüz. Tadını çıkarın.

8
9
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Allah belasını versin PKK''nın tek umudumuz sensin Cumhur Başkanımız allah seni de akp yide başımızdan eksik etmesin ALLAH DEVLETİMİZ DE MİLLETİMİZİNDE YARDIMCISI OLSUN

5
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title