Haberler

Dün Putin Erdoğan'ın Arkasından Bakıyordu, Bugün Obama

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan 2015 yılında düzenlenen G20 Zirvesi'nde ABD Başkanı Obama ile yan yana yer almış Rus lider Putin onları uzaktan izlemişti. Bu seneki G20 Zirvesi'nde ise tam tersi oldu.

Cumhurnaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hem bu yıl hem de geçen yıl Türkiye'de düzenlenen G20 Zirvelerinde verdiği pozlar çok konuşuldu. Öyle ki bu yıl aile fotoğrafında Rus lider Putin'le yan yana yer alması ve ABD Başkanı Obama'nın onları uzaktan izlemesi dünün en çok konuşulan olayıydı.

Peki geçen sene neler yaşanmıştı?

2015 G20 ZİRVESİ

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz yıl G20 Zirvesi Antalya'da düzenlenmişti. O dönem Suriye'de yaşanan gelişmelerle paralel olarak Rusya ile Türkiye'nin Suriye politikaları uyuşmuyordu. Dolayısıyla aradaki soğukluk G20 Zirvesine de yansımıştı. Aile fotoğrafında Erdoğan ve Obama yan yana yer almış, Putin onları uzaktan izlemek zorunda kalmıştı.

(2015 yılındaki aile fotoğrafı)

2016 G20 ZİRVESİ

Aynı soğukluk bu yıl FETÖ elebaşı Gülen'i vermemek için direnen Obama ile yaşandı. Bu kez aile fotoğrafında Erdoğan ve Putin yan yana gelirken Obama onları uzaktan izledi.


(2016 yılındaki aile fotoğrafı)

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title