Haberler

Duman'dan Gezi Parkı Direnişçilerine Teşekkür

Güncelleme:

Altın Kelebek Ödül törende en iyi müzik grubu ödülünü alan Duman grubu Gezi direnişçilerine sahnede teşekkür etti.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Altın Kelebek Ödül töreninde en iyi müzik grubu ödülünü Duman gurubu aldı. Grubunun solisti Kaan Tangöze ödülünü almak için çıktığı sahnede yaptığı konuşmada "Gezi direnişine çok teşekkür ederiz" diyerek solandan büyük alkış aldı.

SAHNEDE GEZİ'YE SELAM GÖNDERDİ

Televizyon ve müzik dünyasının en başarılı isimlerine verilecek ödül , “Magnum Altın Kelebek Ödülleri” adıyla yapıldı. Zorlu Center’da düzenlenen görkemli törene birçok ünlü isim katıldı. En İyi Müzik Grubu ödülünü alan Duman Grubu, Altın Kelebek gecesinde Taksim Gezi Parkı direnişçilerine teşekkür etti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Duman Grubu Kanal D Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (35)

parkcım@m.m:

kendin çal kendim oyna gezi zekalılar :

11
23
yanıtYanıtla
bakara makara:

ah be duman, keşke hırsızlık yapsaydın. o zaman daha çok saygı görürdün.

12
21
yanıtYanıtla
hobaaaaaa:

ahiret günü allah soracak: ey hırsız kulum o kadar kısa zamanda o gemicikleri nasıl satın aldın? eee,şey kem küm, bakara, makara, babaaa yardım et.baban yardım edemez, o aşağıda mangal partisi yapıyor ama kömür olarak.

5
26
yanıtYanıtla
pandaorhanrefet@gmail.com:

ramazan geliyor, cukkaları hazırlayın, televizyonda her yer tiyatrodan dini programlarla dolacak, ne kadar acıklı konuşursan o kadar para verirler.

yanıt0
yanıt0
gizemdaisyygirl34@gmail.com:

uzun odun !

yanıt0
yanıt0
mandıralıhakanordak@gmail.com:

davutoğlu ! sen misin ? komşularla aran nasıl, sıfır sorun mu bebeğim?

yanıt0
yanıt0
ufuksfgfdsgdf@gmail.com:

Allah akıl fikir versin mal herif

yanıt0
yanıt0
dadaşşerol_24@hotmail.com:

ahiret günü ALLAH cc soracak eyyy gezici kulum sen kendi vatanına hainlik ettin yaktın, yıktın, dağıttın bu vatan mali bunda tüyü bitmemiş yetimin hakkı var şimdi ateşini nasıl istersin kırmızı narlımı, mor narlımı

yanıt0
yanıt0
bekir:

tiplere bak çay demle

21
8
yanıtYanıtla
GEZİZEKALIlar bi gidin ya:

Gezizekalı işte taş sopa duman :)

21
4
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title