Haberler

Dul Kadınlarla Çay İçti "Emine Erdoğan Van'da" Haberine Ek

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Eşi Emine Erdoğan ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, 100 çiftin nikah töreninin ardından Edremit İlçesi'nde Çocuk Gelişim Danışmanlığı Merkezi (ÇOGEM) açılışını yaptı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Eşi Emine Erdoğan ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, 100 çiftin nikah töreninin ardından Edremit İlçesi'nde Çocuk Gelişim Danışmanlığı Merkezi (ÇOGEM) açılışını yaptı. Buradan da sevgi evlerini ziyaret eden Erdoğan ve Şahin, Rescate Otel'de eşleri vefat eden kadınlarla sohbet edip çay içti. Burada konuşan Emine Erdoğan, devlet tarafından eşi olmayan kadınlara aylık 250 TL ücret ödendiğini söyledi. Emine Erdoğan, "Bu parayı annenizin ak sütü gibi çekinmeden alıp kullanın. Sizden ricam sizin durumunuzda olup da bu parayı almaylanları teşvik edin" dedi. Programın ardından ayrılmak üzere kalkan Erdoğan ve Şahin'in etrafını saran kadınlar kağıtlara yazdıkları isteklerini yazıp Erdoğan ve Şahin'e ulaştırmaya çalıştı. Kadınları dinleyen Erdoğan ve Şahin, uçakla Van'dan ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Emine Erdoğan Fatma Şahin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title