Haberler

Arda Turan ile Sinem Kobal'ın Düğünü Ertelendi

Güncelleme:

Arda Turan ile Sinem Kobal'ın 26 Aralık'ta yapılması beklenen düğünleri 3. kez iptal edildi.

Yıldız futbolcu Arda Turan ile oyuncu Sinem Kobal'ın evlilik kararı yılan hikayesine döndü.

3 yıllık ilişkilerinde sık sık evlilik tarihleriyle haber olan Arda Turan-Sinem Kobal çifti, en son 26 Aralık'ta Çırağan Sarayı'nda nikah masasına oturacakları açıklamışlardı.

"LİG BİTİNCE EVLENELİM"

Geçen Eylül ayında düğün alışverişine çıkan Kobal, heyecanlı olduğunu belirterek 'Düğün yakın' demişti. Ancak çiftin nikah tarihlerini bir kez daha erteledikleri öğrenildi.

Atletico Madrid takımında top koşturan Arda Turan'ın düğün için "Lig bitince evlenelim" kararı ile düğün 2014'ün yazına kaldı. Bu karara en çok çiftin aileleri şaşırdı.

"BU İŞ ASLA OLMAZ"

Genç çiftin 26 Aralık'ta yapılacak olan düğünlerini 3. kez ertelemesi, sosyal medyada yankı buldu. Çiftin ani kararla ilgili sessizliklerini korurken. Üçüncü kez ertelenen nikah 'Bu iş asla olmaz' yorumlarına neden oldu.

İşte Arda ve Sinem çifti ile ilgili yapılan twitter yorumları:

"SELENA BÜYÜSÜ YAPSIN"

"Her ay Sinem ile Arda'nın nikah erteleme haberini okumaktan bıktım; evlensinler koç keseceğim"

"Ben Sinem'in yerinde olsam; Arda'yı düğüne ikna eder sonra da nikaha gitmem. Bu ertelemelerin intikamı ancak böyle alınır"

"Sinem Kobal, cadı değil miydi? Yapsın bir Selena büyüsü; başka türlü Arda evlenmeyecek çünkü anlaşılan"

"Sinem ile Arda evlenene kadar; benim torunum olur"

"Arda; futbolu bırakır ama Sinem'le evlenmez".

DEMET AKALIN: O İŞ OLMAZ, ÇOK UZADI

Sinem Kobal ile Arda Turan'ın evleneceğine inanmayan isimlerden biri de Demet Akalın. Şimdilerde hamile olan şarkıcı, ünlü çiftin '3. kez düğünlerini ertelediğini ve nikahın 26 Aralık yerine 2014 yazında olacağını' duyunca, "O iş olmaz; yaza düğün yapacaklarını söylüyorlar ama yaza da olmaz. Çünkü bu iş çok uzadı!" dedi.

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Çırağan Sarayı Sinem Kobal Arda Turan Eylül Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title