Haberler

Düğün Konvoyunda Zincirleme Kaza: 9 Yaralı

Kastamonu’da düğün konvoyunda 6 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, 9 kişi yaralandı.

Kastamonu'da düğün konvoyunda 6 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, 9 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu'dan Taşköprü'ye gelin almaya giden düğün konvoyu, Taşköprü yolu 5'inci kilometresinde kaza yaptı. İddialara göre, sürücüsü henüz tespit edilemeyen 37 KD 547 plakalı aracın sürücüsü, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bekleyen yayalar Aydın Tonturoğlu (22), Mustafa Kızılkaya (31) ve Ali Yılmaz'a (48) çarptı. Daha sonra düğün konvoyunda seyreden araçlara çarpan 37 KD 547 plakalı aracın sürücüsü, zincirleme kazaya sebebiyet verdikten sonra araçtan inerek olay yerinden uzaklaştı. 6 aracın karıştığı zincirleme kazada Abdullah Bozkurt yönetimindeki 78 BE 301 plakalı otomobilin sürücüsü ile araç içerisindeki Asuman Bozkurt (26), Ayşe Bozkurt (42), Mehmet Bozkurt (16), Nurcan Bozkurt (25) ve Salih Kara (26) yaralandı. Ayrıca kazaya Davut Kırnaoğlu idaresindeki 37 PT 781, Ahmet Arslan yönetimindeki 37 SH 554, Onur Çelebioğlu idaresindeki 06 KF 412 ve sürücüsü belirlenemeyen 37 PS 423 plakalı araçlar da karıştı. Kazaya karışan araçlar, kullanılamaz hale geldi.

Kaza sonrası bazı araçlarda yangın tehlikesi yaşanırken, Kastamonu Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri tarafından LPG'li olan ve yangın tehlikesi yaşanan araçlara anında müdahale edilerek, olası bir facianın önünde geçilmiş oldu.

Kaza sonrası adeta olay yerinde can pazarı yaşandı. Çok sayıda ambulansın sevk edildiği kaza mahallindeki yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Etkili olan yağış, kaza yerinde ekiplerin çalışmasını güçlendirdi. Kaza nedeniyle yolda bir süre trafik aksadı. Araçların kaza yerinden kaldırılması sonrası yol, tekrar trafiğe açıldı. Kazaya sebebiyet verdiği öne sürülen 37 KD 547 plakalı aracın sürücüsü, emniyet güçleri tarafından her yerde aranıyor.

Öte yandan, kazada ağır yaralan Abdullah Bozkurt ile Aydın Tonturoğlu'nun hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Bozkurt Kastamonu Taşköprü Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title