Haberler

Düğün Günleri Yarın Başlıyor

Evlilik hazırlığında olan çiftlere rehber olacak Düğün Günleri, yarın Ankara’da başlıyor.

Evlilik hazırlığında olan çiftlere rehber olacak Düğün Günleri, yarın Ankara'da başlıyor.

Koz Ajans tarafından For Fuarcılık ile ortaklaşa gerçekleştirilecek Düğün Günleri, düğün organizasyonuyla ilgili tüm detaylar çiftlerin beğenisine sunulacak. Evliliğe dair tüm ihtiyaçların rahatlıkla bulunabileceği ve evlilik yolunda olan çiftlere düğün organizasyonlarıyla ilgili yol gösterecek olan Düğün Günleri, beş gün boyunca Ankaralılarla olacak. Altınpark Expo Center'da gerçekleştirilecek organizasyonda, gelinlik ve abiye üreticileri, organizasyon firmaları, davetiye ve nikah şekerleri firmalarının yanı sıra, çiçekçiler, kuyumcular ve beyaz eşya firmaları gibi çok sayıda sektörden katılımcı yer alacak.

42. MODEV Mobilya ve Dekorasyon Fuarı ile eş zamanlı gerçekleşecek Düğün Günleri'ne işbirlikleri kapsamında Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Mehir Vakfı Mütevvelli Heyeti Başkanı Mustafa Özdemir ve Konyalılar Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erkoç da katılacak.

A'dan Z'ye evlilikle ilgili tüm ihtiyaçların tek bir çatı altında toplanacağı Düğün Günleri, 8 Kasım'da sona erecek. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title