Haberler

Düğün'da Maganda Kurşununun İsabet Ettiği Davulcu Öldü

– ŞANLIURFA'da bir düğünde, silahlı havaya açılan rastgele ateş sırasında seken kurşunların isabet ettiği davulcu Halil Gezici öldü, bir genç kız ise yaralandı.

– ŞANLIURFA'da bir düğünde, silahlı havaya açılan rastgele ateş sırasında seken kurşunların isabet ettiği davulcu Halil Gezici öldü, bir genç kız ise yaralandı.

Olay, gece saatlerinde Haliliye İlçesi'ne bağlı Kösecik Mahallesi'nde meydana geldi. Bir  düğünde havaya rastgele açılan ateş sırasında seken kurşunlar, davul çalan Halil Gezici ile halay çeken adı öğrenilmeyen bir genç kıza isabet etti. Kanlar içerisinde yere yığılan yaralılar, düğün sahipleri tarafından özel araçlarla kent merkezindeki özel bir hastaneye götürüldü. Burada tedaviye alınan yaralılardan Halil Gezici, doktorların tüm müdahalesine karşın kurtarılamadı. Yaralı kızın ismi sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Yaşanan olay üzerine düğün yarıda kesilerek, eğlence kısmı iptal edildi.

Halil Gezici'nin cenazesi, otopsi için Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Bu arada, düğünün AK parti Şanlıurfa milletvekili Seydi Eyyüpoğlu'nun yeğeninin düğünü olduğu belirtildi.

- Şanlıurfa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şanlıurfa 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title