Haberler

Düğün Bahşişi Hayatına Mal Oldu

Güncelleme:

Bahçelievler'de bahşiş almak istedikleri gelin arabasına vuran zanlılar, kendi otomobillerinin camına sıkıştırdıkları damadı sürükleyerek öldürdü.

Bahçelievler'de dün saat 18.00 sıralarında Yenibosna Yıldırım Beyazıt Caddesi Neval Sokak üzerinde bahşiş almak istedikleri gelin arabasına vuran zanlılar, kendi otomobillerinin camına sıkıştırdıkları damadı sürükleyerek öldürdü. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

SALONA KADAR TAKİP ETTİLER

Olay, dün saat 18.00 sıralarında Yenibosna Yıldırım Beyazıt Caddesi Neval Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Aziz Baş (26) ve eşi Sevda Baş, nikahları kıyıldıktan sonra Neval Sokak'ta bulunan düğün salonuna geldi. Ancak yeni evli çifti bahşiş için yol boyunca taciz eden bir otomobil, takibini düğün salonunun bulunduğu sokağa kadar sürdürdü.

GELİN SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Sokak içerisinde gelin arabasının önünü kesmek isteyen zanlılar, arabaya vurarak durabildi. Kaza nedeniyle araçtan inen damat Aziz Baş, otomobilde bulunan zanlılara tepki gösterdi. Yaşanan tartışma sırasında zanlılar damat Aziz Baş'ı çekerek kendi otomobillerinin camına sıkıştırdı. Gaza basan zanlılar yaklaşık 300 metre boyunca damat Baş'ı sürükledi. Olayda ağır şekilde yaralanan Aziz Baş, gelin arabasıyla hastaneye götürüldü. Damat Aziz Baş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay sonrası düğün günü dehşete dönüşen gelin Sevda Baş da sinir krizleri geçirdi.

"MİNİBÜSÜN ALTINA SOKMUŞLAR"

Damat Aziz Baş'ın amcası Orhan Baş, "Düğün salonunun önüne vardık. Birden bir ses duyduk. Biri koştu oğlan yerde yatıyor. Gelin arabası ile hastaneye gönderdik. İlk önce gelin arabasının önünü kesiyorlar yol boyunca. Oğlanı sürükleye sürükleye götürmüşler. Minibüsün altına sokmuşlar" dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, iki kişiyi gözaltına aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bahçelievler Yenibosna Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (73)

şaşkın damat:

gelinin anasına kuzenine ona buna kuaför parası veriyonuz bi gelin saçı 500 lira, e yolda bi 5 lira bekleyenlere çok görülmewin bahşiş. damatlar kılıbık gibi kızın tarafına verir de verir ama halka da bahşiş zarfı dene cimri de cimri

1
63
yanıtYanıtla
BJKhhh@cv.com:

insanmısın sen yaratık. . . harac keser gibi para istesin Allahsızlar sonra bide damatı öldürsünler. . hala cimrilikten bahset. . . Bu olayla bile dalga geçiyorsunuz ya Allah büyük sizin basınızada gelebilir !! düğün olması şart değil

yanıt0
yanıt0
Ahmetb.cafe.55@hotmail.com:

ne dıyosun sen gencecık cocuk olmus bı dugun kac paraya mal oluyo bılıyomusn bahsıs vermek zorundamı. . . allah yakınlarına sabır versın

yanıt0
yanıt0
antiakapebuca@buca.com:

sen ve senin gibi yorum yapanlar yüzünden akape iktidarda. malesef bu ülkeni yarıdan fazlası böyle asalak manyak bıyıklı tipler!

yanıt0
yanıt0
C40 beton:

asmak lazım bu pislikleri

44
0
yanıtYanıtla
senin adaletine:

abi idam edeceksin ölüm korkusu olmadan bunların önüne geçemezsin

43
0
yanıtYanıtla
!!!!!!!:

İdam geri gelsin !!!

41
1
yanıtYanıtla
mehmet:

idam şart türkiyede yoksa yolda yürüyemeyiz kardeşim yazık değilmi bu adama kim vrecek hesabınıııı yeterrr bu pislikler asın bunlar bunun gibilerini ceza evine atıp topluma kazzandıramazsınızzz

41
0
yanıtYanıtla
cenk:

Allah belanizi vertsin müebbet alırsınız inşallah ne istediniz gencecik cocuktan . srfsiz sokak serserileri

40
0
yanıtYanıtla
sefa:

Bu suç da idamlık değilse, yazıklar olsun insanların kurduğu adalete. İdam kesinlikle gelmeli. .

35
1
yanıtYanıtla
Tüm 73 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title