Haberler

Tol­ga­han Sa­yış­man, Dublörünün Hayatını Kurtardı

Güncelleme:

Tol­ga­han Sa­yış­man, son fil­mi 'Bü­yük Sür­gü­n'de yüzme bilmeyen dub­lö­rü­nün ha­ya­tı­nı su yılanları olan gölde yüzerek kur­tar­dı­.

Tolgahan Sayışman, başrolünü Saadet Işıl Aksoy'la paylaştığı 'Büyük Sürgün' isimli sinema filminin çekimlerinde başından geçen ilginç bir anekdotu paylaştı. Dublörünün hayatını kurtardığını açıklayan Sayışman, "İlginçtir. Her zaman dublörler oyuncuların can güvenliğini korumak için görev alırlar. Bu kez ben dublörümün canını kurtardım" dedi.

YILANLARLA YÜZDÜM

Terkos Gölü'nde çekilen bir sahne sırasında yaşadıklarını anlatan Sayışman, "Meğer gelen dublör yüzme bilmiyormuş. Göle atlamasam dublör boğulacaktı. Resmen can çekişiyordu. Bu yüzden gölde su yılanlarıyla yüzmek zorunda kaldım" diye konuştu.

GİŞENİN ÖNEMİ YOK

1964 yılında Rumlar'ın Türkiye'den sürgün edilmelerini konu alan 'Büyük Sürgün' gişede hayal kırıklığı yaşattı. Filmi ilk haftasında sadece 15 bin 783 kişi izledi. Ancak bu durum dizisi reyting rekorları kıran Sayışman'ı üzmedi. Ünlü oyuncu, "Filmden gişe beklentim yok, hiçbir zaman da olmadı. 1 kişi bile izlese bana yeter. Önemli olan izleyicide güzel bir etki bırakması. Gişesi olmuş olmamış dert değil. Tarihe güzel bir film bıraktığıma inanıyorum. Oyuncuları yaşatacak olan sinema filmleridir" dedi.

Kaynak: Bugün

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Saadet Işıl Aksoy Tolgahan Sayışman Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title