Haberler

    Dropbox 'Dan Touch Id Desteği!

    Dropbox yayınladığı güncelleme ile İOS için parmak izi desteği sunmaya başladı!

    Dropbox yayınladığı güncelleme ile İOS için parmak izi desteği sunmaya başladı!

    Geçtiğimiz günlerde hack haberiyle teknoloji dünyasını sarsan Dropbox, bu sefer gelişmiş bir güvenlik önlemiyle karşımızda. iPhone 6 ve iPhone 6 Plus 'ın piyasaya sürülmesiyle birlikte bu telefonların ekran boyutuna uygun bir uygulama geliştirmesi beklenen Dropbox, bu geliştirmenin yanında iPhone kullanıcılarını mutlu edecek bir yenilik daha yaptı.

    Dropbox, Touch ID desteği bulunan iPhone 'lar için büyük bir güvenlik önlemini ve özelliği devreye soktu. Eğer bir İOS kullanıcısıysanız ve telefonunuzda parmak izi sensörü varsa Dropbox 'a şifre yerine parmak iziniz ile girebileceksiniz. İOS 8 'de Touch ID özelliğinin 3.parti yazılımlara açılmasından faydalanan Dropbox, bu özelliği programa bu sayede entegre etmiş. Ayrıca bu özelliği kullanmak için parmak izinizi kullanmak zorunda değilsiniz. İsterseniz belirleyeceğiniz alternatif bir PIN kodu ile parmak izinizi girmeden de uygulamaya giriş yapabilirsiniz.

    Geçtiğimiz günlerde hack haberiyle gündeme gelen Dropbox, büyük bir hızla güvenlik önlemleri almaya devam ediyor. Güvenlik konusunda en etkin çözüm tabii ki Apple'ın yeniliği sayesinde kullanılan parmak izi sistemi. Hatırlatmakta fayda var, Dropbox'un bu özelliğini kullanmak için cihazınızda İOS 8 bulunmak zorunda.

    The post Dropbox 'dan Touch ID Desteği! appeared first on Silikon Vadisi TV.

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    Dropbox Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title