Haberler

Dr. Yalvaç: "Davıd Beckham Ozon Tedavisiyle Genç Kalıyor"

Dr. Kürşat Yalvaç, ozon tedavisiyle 35-40’lı yaşlardan sonra başlayan hücresel yaşlanmayı engellemenin ve geriye çekmenin mümkün olduğunu, ünlü futbolcu David Beckham'ın ozon tedavisiyle genç kaldığını söyledi.

Dr. Kürşat Yalvaç, ozon tedavisiyle 35-40'lı yaşlardan sonra başlayan hücresel yaşlanmayı engellemenin ve geriye çekmenin mümkün olduğunu, ünlü futbolcu David Beckham'ın ozon tedavisiyle genç kaldığını söyledi.

Yalvaç, yaptığı açıklamada, ozon tedavisinin hastalıkların yanı sıra estetik, güzellik ve zayıflama alanlarında da kullanıldığını ifade etti. Yalvaç, ozon tedavisiyle 35-40'lı yaşlardan sonra başlayan hücresel yaşlanmayı engellemenin ve geriye çekmenin mümkün olduğunu söyledi. Yalvaç, ozon tedavisi ile vücudun özellikle immün (bağışıklık) sistem ve antioksidanlarının tetiklendiğini ve yaşlanmanın başlıca sorumlusu olan serbest oksijen radikalleri ile savaşıldığını vurgulayarak, "Kraliçe Elizabeth, Pamela Anderson, Nick Nolte, Ronald Reagen, Fidel Castro, Prenses Diana, Magic Johnson, David Beckham ve Zinedine Zidane gibi ünlü isimler de ozon tedavisi görüyor. Bu sayede bu ünlü isimler genç görünüyor" dedi.

Yalvaç, ozon tedavisi sonrası kişilerin kendilerini 10 yıl daha genç, daha dinamik ve daha enerjik hissedeceğini belirterek, işlemin yaklaşık 15-20 dakika sürdüğüne ve bu süre zarfında hiçbir ağrı duymadıklarına ve bunun yan etkisi olmayan bir tedavi olduğuna dikkat çekti. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

David Beckham Yalvaç Yaşam Haberler

500

Yorumlar (1)

ercanercanmunir@hotmail.com:

gözünle gördünmü.büyüklerin sana gözünle görmediğin hiçbirşeye inanmaman gerektiğini öğretmedimi.pamelayla konuştum.öyle birşey yokmuş.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title