Haberler

Dr. Aysun- Ahmet Küçükel Tıp Ödülleri Sahiplerini Buldu

Özel Ankara Güven Hastanesi’nin tıp alanında genç araştırmacıları desteklemek amacıyla 2008 yılından beri düzenlediği Dr. Aysun-Ahmet Küçükel Tıp Ödülleri’nin 6’ncısı, törenle sahiplerini buldu.

Özel Ankara Güven Hastanesi'nin tıp alanında genç araştırmacıları desteklemek amacıyla 2008 yılından beri düzenlediği Dr. Aysun-Ahmet Küçükel Tıp Ödülleri'nin 6'ncısı, törenle sahiplerini buldu.

Türk hekimlerini yüksek nitelikli bilimsel araştırmalara özendirmek ve desteklemek amacıyla "En İyi Bilimsel Araştırma Ödülü" ve "Genç Araştırmacı Proje Destek Ödülü" olmak üzere iki kategoride düzenlenen organizasyonda ödüle layık görülen hekimler için Güven Hastanesi'nde bir tören düzenlendi. Güven Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Küçükel Ezberci ve yönetim kurulu üyesi Banu Küçükel ile hastane yöneticilerinin ev sahipliğindeki törene Bilim Etik Başkanı Prof.Dr. Seyfettin Ilgan, hekimler ve hastane dışından konuklar katıldı.

GÜVEN HASTANESİNE TEŞEKKÜR

Dr. Kadri Özer, "Yara iyileşmesinde fetomaternal mikroşimik hücrelerin hyalüronik asit ve amniyotik sıvı eşliğinde etkinliğinin araştırılması: deneysel çalışma" başlıklı projesi ile Genç Araştırmacı Proje Destek Ödülü'ne layık görüldü. Dr. Kadri Özer'e ödülünü Nüket Küçükel Ezberci takdim etti. Dr. Özer, kendisini yalnız bırakmayan hocalarına ve ekip arkadaşlarına teşekkürlerini iletti. Dahili Tıp Bilimleri kategorisinde, "Long-term efficacy and safety of Lamivudine, Entecavir, and Tenofovir for treatment of hepatitis B virus-related cirrhosis" adlı çalışmasıyla "En İyi Bilimsel Araştırma Ödülü'nü kazananlar arasında yer alan Dr. Seyfettin Köklü de ödülünü Güven Hastanesi Genel Müdürü Dr. Aylin Yaman'ın elinden aldı. Dr. Köklü konuşmasında, "Bu ödül bizler için onur verici. Güven Hastanesi'ne şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

DR.KOTİL VE DR. KARAÖZ DE ÖDÜL ALDI

Cerrahi Tıp Bilimleri kategorisinde "Sizes of transverse foramina correlate with blood flow and dominance of vertebral arteries" başlıklı çalışması ile Dr.Kadir Kotil, Temel Tıp Bilimleri kategorisinde "Adipose tissue-derived mesenchymal stromal cells efficiently differentiate into insulin-producing cells in pancreatic islet microenvironment both in vitro and in vivos" başlıklı çalışmasıyla Dr. Erdal Karaöz de En İyi Bilimsel Araştırma Ödülü'nü kazandı. Dr. Kotil ve Dr. Karaöz, tıp dünyasında heyecanla beklenen bu ödülleri almanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, Güven Hastanesi yetkililerine teşekkür etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Erdal Karaöz Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title