Haberler

Down Sendromlu Genç Kızın Gelinlik Hayali Gerçek Oldu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Temsili düğününden genel ve detay görüntüler- Genç kızın ablası Fadime Teker ile röportaj- Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hakan Özkan ile röportaj - Kula'da yaşayan down sendromlu genç kız, hayalini kurduğu gelinliği temsili bir düğünle giydi Kula'da, down sendromlu genç kızın gelinlik hayalini gerçekleştirmek için temsili düğün düzenlendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Temsili düğününden genel ve detay görüntüler- Genç kızın ablası Fadime Teker ile röportaj- Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hakan Özkan ile röportaj - Kula'da yaşayan down sendromlu genç kız, hayalini kurduğu gelinliği temsili bir düğünle giydi Kula'da, down sendromlu genç kızın gelinlik hayalini gerçekleştirmek için temsili düğün düzenlendi. Kula'da yaşayan down sendromlu Rabia Tıraş'ın ailesi, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünden kızlarının gelinlik giyme hayalinin gerçekleşmesi için yardım talep etti. Ailenin talebi üzerine Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hakan Özkan, merkezde görev yapan işaret dili öğretmeni Cemile Demirelli ve kursiyerlerce temsili düğün organize edildi. Düğüne Kula Kaymakamı Murat Güven ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan da katıldı.Damadın olmadığı temsili düğünde gelinlikle salona gelen Rabia Tıraş, Kaymakam Güven, öğretmen Demirelli ve düğüne katılanlarla müzik eşliğinde oynadı. Tıraş'a kına yakılmasının ardından düğün pastası da kesildi.Genç kızın ablası Fadime Teker, gelinlik giyen kardeşinin büyük mutluluk yaşadığını belirterek organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Özkan da talebini geri çevirmedikleri Rabia'nın güzel bir gün geçirmesine vesile olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Hakan Özkan Murat Güven Kula Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title