Haberler

Harun Tan: Dövülecek Adam Çok

Güncelleme:

Kick Boks'a başlayan Harun Tan, dövüş sporuna neden başladığı sorusunu 'Dövülecek adam çok' diyerek yanıtladı.

Evliliklerini sesiz sedasız bir şekilde noktalandırarak gündemde bomba etkisi yaratan Ebru Şallı Harun Tan çifti tatillerini ayrı ayrı sürdürüyor. Şallı'nın tatile çıkmasının ardından Harun Tan da soluğu Bodrum'daki yazlığında aldı. İlk evliliğinden olan oğlu Can ile Yalıkavak'ta bulunan spor salonu çıkışı görüntülenen Harun Tan, oldukça keyifli bir şekilde objektiflere yansırken fit görünümüyle dikkat çekti.

KİCK BOKS'A BAŞLADIM

Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tan, kick boks'a başlamasıyla ilgili olarak esprili bir dille, "Dövülmesi gereken çok kişi var o yüzden kick boks'a başladım" dedi. Evliliklerinin son bulmasıyla ilgili olarak ise, "Medeni bir şekilde ayrıldık arada çocuklarımız var fazla deşmeyelim artık bu konuyu arkadaşlar" diyen Harun Tan, daha sonra hızla evinin yolunu tuttu. Harun Tan'ın saçlarına ve sakallarına akların düşmüş olması ise dikkatlerden kaçmadı.(Sözcü)

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Ebru Şallı Harun Tan Bodrum Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title