Haberler

'Dombra' Şarkısının Devlet Bahçeli Versiyonu

Güncelleme:

MHP'liler son günlerin tartışmalı eserlerinden 'Dombra' şarkısının sözlerini değiştirerek Devlet Bahçeli için uyarladı.

Sanatçı Uğur Işılak'ın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için uyarladığı 'Dombra' parçasıyla ilgili tartışmalar devam ederken MHP'den karşı atak geldi. MHP'liler Dombra'yı Devlet Bahçeli için uyarladı.

İZLENME REKORLARI KIRIYOR

MHP lideri Bahçeli'nin 'Vur de vuralım öl de ölelim' sözleriyle başlayan uyarlama, paylaşım sitelerinde izlenme rekorları kırıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Devlet Bahçeli Uğur Işılak Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (88)

SUPHİsopi3@hotmail.com:

MHP iktidar olma gibi bir kaygısı yoktur.-12 oy alıp koltuklarının sevdasındalar.Tayyiple Bahçeli karşı karşıya gelince tayyipin korkusundan behçeli el pençe divan duruyor.Siz Türkeş gibi bahçeli gibi şahısları adam yerine koymaya devam edin.AKP daha çoooook iktidar olur elhamdülillah:))))))))))

22
54
yanıtYanıtla
YAŞARmaksatmuhabbet@windowslive.com:

BİN TANE TAYİP 1TANE DEVLET BAHÇELİ TIRNAGI ETMEZ PİS HIRSIZLAR

yanıt0
yanıt0
orhanzamann_1@hotmail.com:

mhp ve bdp hiç bir zaman iktidar olamaz

39
34
yanıtYanıtla
JIGEXAWTWAXOTYJnedim@hotmail.com:

BDP yi karıştırma BDP hep iktidardır.Halkının İktidarıdır.

yanıt0
yanıt0
ZAZA ELAZIĞLIgarip_hozat@hotmail.com:

biz BDP ye söz verdikkkk....dönüş yoktur bu yolda.....

8
64
yanıtYanıtla
ANADOLUaggh@hotmail.com:

sizin gibileri biz anadoludan surucegiZ Anadolulular varken size yer yok Alevilerde anadolu hiti luwi kokenli Osmali alevilere isikci taifesi dersi likya luwi zaten isik demek zaza ve kurdler alevi olamaz sahtekarlar irani halklar anadolu halki degil alevi olamazlar

yanıt0
yanıt0
kamilruhiderun@hotmail.com:

mal bdp zazaları kürt boyu sayıyor dilinizide kürtçenın alt dalı olarak sayıyor :D kurdıstan kurulsa yuz sene sonrada zaza sorunu ıle ugrasacaksnz

yanıt0
yanıt0
SUPHİsopi3@hotmail.com:

DEvlet Bahçeli çalmaz. buna eminim.Ama etrafındakiler fırıldak hırsız dolu.Ülkiciler kadar harama yatkın bir grup Dünyada yoktur.İçki içerler,yalanın bini bir paradır onlarda,Mafyalık çetelik,pavyon kabadayılığı,genel ev korumacılığı,kadın satıcıları, İhale çeteciliği,Adam öldürme yaralama ,garip fakir insanların gırtalagına silahı dayayıp çek senet tahilatı yapmış lardan korkarım bu halk korkar.

28
41
yanıtYanıtla
ahmetlettender@gmail.com:

suphi söylediklerine diyecek tek kelime bulamıyorum. ülkücüleri tanımadığın belli. kanımız aksada zafer islamındır diyen bir gruptan bahsettiğinin bile farkına varamayacak kadar cahilce ve cühelaca konuşmakta olduğunun bile farkına varamamışsın. hangi fikri düşüncede olursan ol bir düşünceye bu derece acımasızca eleştiri yapamazsın. tabi şerefin ve izzetin varsa.

yanıt0
yanıt0
USKUDAR'LIdoganyasin1453@gmail.com:

YOLSUZLUK YAPANLARA, BU VATANI BÖLMEYE ÇALIŞANLARA, HAİNLERE, RİYAKARLARA KARŞI ARKANDAYIZ ...

41
22
yanıtYanıtla
Tüm 88 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title