Haberler

Dolmuş Duraklarında Konfor Artıyor

Güncelleme:

Osmangazi Belediyesi, Kayhan Dolmuş Durakları'na 'Yolcu Bekleme İstasyonları' kurdu.

Duraklarda dolmuş bekleyen vatandaşların yazın güneşten, kış da yağışlardan korunmalarını sağlayacak bekleme istasyonları, hem yolcu, hem de dolmuş şoförlerinin büyük beğenisin topladı.

Dolmuş şoförleri ve vatandaşların, yapımından büyük memnuniyet duyduğu 'Yolcu Bekleme İstasyonlarını ziyaret ederek açıklamalarda bulunan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Kayhan Dolmuş Duraklarının, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'ne yakın bir noktada olması nedeniyle yolcu yoğunluğu oldukça fazla. Durağın üstünün açık olması, özellikle kış aylarında hem dolmuş bekleyen vatandaşların, hem de şoförlerin büyük sıkıntı yaşamasına neden oluyordu. Şoför esnafımızın talepleri doğrultusunda hem kendilerinin hem de vatandaşlarımızın yaz aylarında güneşten, kış aylarında ise yağışlardan korunması için durağa 'Yolcu Bekleme İstasyonları' kuruyoruz. İlk istasyonun kurumunu tamamladık. Duraktaki tüm peronlara bu istasyonları yerleştireceğiz" dedi.

Duraklarına Yolcu Bekleme İstasyonlarının kurulmasından dolayı oldukça memnun olan şoförler de, "Durağın üstünün açık olması, hem vatandaşlar hem de biz sıkıntılar yaşıyordu. Durakta dolmuş bekleyen vatandaşlarımız yazın güneşten kaçmak için gölge bir yer ararken, kışın ise yağışlarda ıslanıyordu. Bu durumu Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar'a ilettik. Kendiside bizim isteğimize duyarsız kalmayarak durağımıza 'Yolcu Bekleme İstasyonları' kurulmasını sağladı. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Dündar Osmangazi Kayhan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title