Haberler

Dolar Bozdurana Çay Bedava

Kütahya'da bir kahvehane işletmecisi, 100 dolar bozdurarak makbuzunu getiren vatandaşlara 10 bardak çayı ücretsiz veriyor.

Kütahya'da bir kahvehane işletmecisi, 100 dolar bozdurarak makbuzunu getiren vatandaşlara 10 bardak çayı ücretsiz veriyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısının ardından başlatılan kampanyaya vatandaşlar ve esnafın desteği artarak devam ediyor.

Meydan Mahallesi'nde kahvehane işleten İbrahim Arıkovan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısına destek vermek amacıyla işletmesinde kampanya başlattıklarını söyledi. Arıkovan, "Amacımız, başlatılan kampanyaya küçük de olsa destek vermek." dedi.

Türkiye'nin 15 Temmuz'la sıkıntılı bir sürece sokulmak istendiğini ancak Türk milletinin birlik ve beraberliğinin buna müsaade etmediğini dile getiren Arıkovan, şöyle konuştu:

"Küçük esnaf olarak kendimizce böyle bir kampanyayı uygun gördük ve 100 dolarını veya avrosunu bozdurup makbuzunu getirene 10 bardak çayı bedava veriyoruz. Kampanyamızın diğer esnafımıza ve iş adamlarına örnek olması için önayak olduk. İnşallah bu kampanya artarak devam eder ve Türk liramız değer kazanır. Kampanyamızın duyan bir müşterimiz 2 bin 300 avrosunu bozdurarak makbuzunu bize getirdi. Biz de bu müşterimize çay, simit, börek ikramında bulunduk. Müşterimiz hakkı olan çayları diğer müşterilerimize ikram ederek kampanyamıza destek oldu. Bu da bizi oldukça memnun etti."

Kahvehane müşterilerinden Mustafa Yavuz da Arıkovan'ı tebrik ettiğini ve kampanyaya herkesin destek vermesini istediğini belirtti.

Türkiye ekonomisinin sıkıntılar çekmesi için başlatılan hain girişimlere karşı millet olarak birlik içinde olunması gerektiğini ifade eden Yavuz, "Ülkemiz kritik bir dönemden geçiyor. Bunu hep birlikte atlatmamız lazım. Bu anlamda başlatılan kampanyaya destek veren İbrahim kardeşimizi tebrik ediyorum. Benzer kampanyaların yapılmasını temenni ediyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Mustafa Yavuz Türkiye Kütahya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title