Haberler

Dolandırıcıya Gönderdiği Para ATM'ye Sıkışan Çiftçi Ucuz Kurtuldu

Güncelleme:

Bursa'da kendisini polis olarak tanıtan kişiye inanan şahıs, dolandırıcının hesabına para yatırırken 3 bin lirası ATM'ye sıkışınca daha fazla dolandırılmaktan kurtuldu.

Bursa'nın Gemlik ilçesinde kendisini polis olarak tanıtan kişiye inanan Ahmet Yağış, yatırmak istediği 3 bin TL'si ATM'de sıkışınca yeniden bir başka banka şubesine giderek kredi başvurusunda bulundu. Dolandırıcılığı fark eden banka görevlisi, Yağış'ın daha fazla dolandırılmasını önledi.

10 BİN LİRA KREDİ ÇEKTİ

Gemlik'te çiftçi Ahmet Yağış'ı arayan kimliği belirsiz dolandırıcı, "Ben polisim. Bir terör soruşturması yürütüyoruz. Bunun için bize para vermen lazım" dedi. Dolandırıcıya inanan Yağış, biriktirdiği 6 bin lirayla bankaya gitti ve 10 bin lira kredi çekti.

3 BİN TL ATM'YE SIKIŞTI

16 bin TL'den 13 bin lirayı bankanın ATM'sine yatıran Yağış, kalan 3 bin TL'yi tek seferde ATM'ye yatırınca paralar sıkıştı. Telefonda sürekli dolandırıcılarla konuşan Yağış sıkışan paraları alarak başka bir bankaya gitti ve yeniden kredi çekmek istedi.

BANKA GÖREVLİSİ KURTARDI

Banka yetkilisi Yağış'ın dolandırıldığını anlayarak polise haber verdi. 16 bin liranın sadece 3 bin lirasını dolandırıcılara kaptırmayan Yağış, polis ekipleri eşliğinde karakola gitti. Polis, dolandırıcılık olayıyla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gemlik 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (8)

Hakan:

bu insanların hepsi akpli

4
3
yanıtYanıtla
KOCA YÖRÜK:

HİÇ Mİ HABER İZLEMEZ NERDE YAŞAR BU MİLLET ARKADAŞ. BİR DE KREDİ ÇEKMİŞ VERMİŞ TÖBE TÖBE

4
0
yanıtYanıtla
77:

BU DOLANDIRICILARA , HIRSIZLARA İDAM YA DA GÖRÜLDÜĞÜ YERDE VURULMALI KARARI OLMADAN BU ÇEŞİT SUÇLARIN ÖNÜ ALINAMAYACAK. HATTA BUNLARI SAĞ YA DA ÖLÜ GETİRENE ÖDÜL BİLE KONMALI. POLİSE YARDIMCI ÖDÜL AVCILARIDA GÖREV YAPABİLİR. İYİ BİR TEMİZLİK OLUR KANISINDAYIM. BU TEMİZLİKTEN SONRA İYİ BİR EĞİTİM OLMALI DERİM. . .

3
1
yanıtYanıtla
ömer:

Türkiyede hergün olan olay yinede insanlar kaniyor, insanlar hipnotizma edilmis.

4
0
yanıtYanıtla
İZMİR35:

AYSU KAYACI ZAMANINDA DEDİYDİ HERKESİN OYU BİR OLMAMALI DİYE BÖYLE İNSANLARIN FAZLACA YAŞADIĞI MEMLEKETTEN NASIL BİR YÖNETİM BEKLİYORSUN Kİ GRAM BEYİN OLMAYAN İNSANLARLA AYNI TOPRAKLARDA YAŞIYORUZ MALESEF.

4
0
yanıtYanıtla
halen:

halen bu numarayı yiyen varsa yuh diyorum artık

3
0
yanıtYanıtla
hakan demir:

vay be, dağ başında yaşasan yine anlardın bunu, demekki yaşamıyorsun sen, yoksun aslında

2
0
yanıtYanıtla
vatandas:

Demek oluyorki Fakir bir Vatanas dahi Devletin terörle savasina yardimci omak istiyor ozaman bir hesap acsinlar Vatanina Milletine terör temizleme islerinde kullanilmasi icin isteyen istediyi Kadar yadimina yapsin en azindan seninde bir katkin olsun üzaktan yaptigin yorumlarla öf püf diyerek deyil

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title