Haberler

Dolandırıcı Cinci Hocaya 1 Yıl 8 Ay Hapis

Güncelleme:

Kayseri'de "Benim cinlerim var" diyerek 37 yaşındaki kadını dolandıran şahsa 1 yıl 8 ay hapis cezası verildi.

Kayseri'de 37 yaşındaki 2 çocuk annesi kadını 'Benim emrimde cinlerim var. Bu işi onlarla çözerim' diyerek 200 TL ve 1 çeyrek altınını dolandırdığı iddiasıyla tutuksuz yargılanan 52 yaşındaki kadına 1 yıl 8 ay hapis cezası ve 500 TL adli para cezası verildi.

MAĞDUR DURUŞMAYA KATILMADI

Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuksuz sanık S.D.(52) ve avukatlar hazır bulunurken, şikayetçi mağdur R.S. (37) duruşmaya katılmadı.

"ÖLEN KIZIMIN YERİNE KOYDUM"

Sanık S.D. mahkemede sorgu ve savunmasında "Kurban olduğum yukarıda şahit, ister tutuklayın, ister yargılayın. Mağduru, benim 22 yaşında ölen kızımın yerine koydum. Onlar bana iftira atıyorlar. Yüce adaletinize sığınıyorum" diye konuştu.

"ÇEYREK ALTINI CİNLERİM DÖVÜP TEKRAR VERECEK"

Mağdur R.S. soruşturma aşamasında verdiği ifadesinde, sanık S.D.'nin muska yazdığını, küsleri barıştırdığını, gidenlerin memnun olup, dualarının kabul olduğu bilgisine ulaştığını belirterek, şöyle konuşmuştu: "Cep telefonundan kendisini arayarak 'Benim amcam yurt dışından geldi ve eşinden ayrıldı. Biz bunları birleştirmek istiyoruz dedim. O da 'Ben size yardımcı olurum. Zaten yedi tane hoca ile çalışıyorum. Benim cinlerim var ve emrimdeler. Ben bu işi çözerim, sen amcanı çağır ancak ben bu işten 200 TL ve 1 çeyrek altın alırım. Bu aldığım çeyrek altını cinlerim dövüp tekrar verecek ve amcan bu altını üzerinde taşıyacak' dedi.

"41 GÜN SAKLAMAMIZI İSTEDİ"

Ben de durumu amcama anlattım. Amcam da, ben de kabul ettik. Evimize geldi. Elindeki siyah bir kilit olan parçayı bize vererek 41 gün saklamamızı istedi. Çeyrek altın ve 200 TL'yi kendisine verdik. Bu şahıs bize bir aşamanın daha olduğunu söyledi.

HOROZ KANI AKITTILAR

Pınarbaşı'na gidip dedenin bahçesindeki küp altınları çıkarmak için bir horoz kanı akıtacağız dedi. Onu da kabul ettik. Daha sonra evimizden ayrıldı. Kendisinin telefonlarını aradığımızda ulaşamadık. Fevzi Çakmak'taki evine gittik. Evinde de bulamadık, karakola gidip şikayetçi olduk."

1 YIL 8 AY HAPİS CEZASI

Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuksuz sanık S.D.'ye 'dini inanç ve duyguların istismar edilmesi suretiyle dolandırıcılık' suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezası 500 TL adli para cezası verdi. Mahkeme hapis cezasını 2 yıl erteledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kayseri Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu durakları neler? Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu ne zamana kadar ücretsiz olacak? Metro hattı açıldı mı? Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

Amed:

Turkten musluman olursa boyle olur :)

7
13
yanıtYanıtla
.:

ONLARIN TÜRK OLDUGUNU NERDEN BİLİYON KAYSERİDE EN AZ 200 BİN ERMENİ ASILLI VAR EN AZ SENİN KADAR TÜRK ONLAR :) YERSEN !

yanıt4
yanıt0
Elazig:

Batida imam mi var

10
6
yanıtYanıtla
DICLENIN OGLU:

GENE DE SANSLI APTALLARMIS KI KADIN CINCIYE GITMIS. ERKEK CINCIYE RASTLASAYDI SADECE IKIYÜZ LIRA VE ÇEYREK ALTINDAN DEGIL HANIM ALTINDAN DA OLURDU.

5
1
yanıtYanıtla
sivaslı:

esas cinciler cini kadının başka yerinden çıkarır bu hoca acemi

4
1
yanıtYanıtla
kara aydın:

kadının dolandırıldığı iyi olmuş cinciyeye inanmasaydı cinci hocanında en az 30 sene ağır hapis yatması gerekiyor toplum ancak düzelir

4
0
yanıtYanıtla
orda kal:

Kusura bakmaa hayvan ama orasi sehir degil maddi imkanlar en azinda ciplak turkler gibi gezmiyip namaz kiliyorlar amedli diyen sahis

3
1
yanıtYanıtla
..............................:

mesele 200tl yada çeyrek altın filan değilki mesele hocanın dedelerinin küp dolusu altınını çıkarıp kendilerini dolandırdığını sanmışlar

4
0
yanıtYanıtla
Recep Atli:

Kuranda cinler var diye yazinca, bunlarda cin var diye halki dolandiriyorlar

2
1
yanıtYanıtla
ccc:

amed senin ermeni olduğun belli

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title