Haberler

Afrikalının 4 Eşi, 7 Nişanlısı, 5 Kız Arkadaşı Var

Güncelleme:

Gambiya vatandaşı Sonko Tijan'ın, Avusturya'da tam 4 karısı, 7 nişanlısı 5 kız arkadaşı var. Kadınları dolandıran Tijan'ın ülkesinde de ailesi olduğu tespit edildi.

vusturya'da yaşayan Gambiya vatandaşı Sonko Tijan'ın tam 4 karısı, 7 nişanlısı ve 5 kız arkadaşı olduğu ortaya çıkınca polis tarafından tutuklandı. Tijan, bu hızıyla "çok eşlilik rekoru"nu kırmış oldu.

4 ÇOCUĞU VAR, 2 TANE DE YOLDA

28 yaşındaki Tijan'ın barda tanıştığı kadınları mistik Afrika hikayeleriyle tavladığı ve evlerinde konakladığı sırada da maddi çıkar elde ettiği, kadınlardan on binlerce euro borç aldığı ortaya çıktı. Sonko Tijan'ın en genci 22 en yaşlısı 44 yaşında olan eşi ve sevgililerinden 4 çocuk yaptığı ve iki kız arkadaşının da hamile olduğu açıklandı. Sabit bir işi ya da adresi olmayan adamın anavatanı Gambiya'da da bir eşi ve çocukları olduğu belirtildi.

"ÇOK EŞLİLİK ŞAMPİYONU"

Tijan iki karısının şans eseri Facebook'ta tanışıp yaşananları polise bildirmesi sonucu yakalandı. " Avusturya'nın çok eşlilik şampiyonu" olarak anılan Tijan'ın birçok başka kurbanı daha olduğuna inandıklarını söyleyen Avusturya polisi, bu adamla irtibatı olan kadınların polise haber vermelerini istedi.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Avusturya Gambiya Afrika Dünya Haberler

500

Yorumlar (16)

EVLİLİK DEDİĞİN SIKICI BE HACI:

ONDAN SIRITYOR :) KOÇUM BENİM AKILLI ADAMSIN HER GÜN KURU FASULYE YENMEZ BİZ İSE YILLARDIR AYNI YEMEĞİ ISITIP ISITIP YEMEKTEN TİKSİNDİK BIKTIK

15
40
yanıtYanıtla
halit:

genlerine essek osurasica kurbaga klonlamasi lesci seni cehennemlik.

9
5
yanıtYanıtla
UKKUS;:

MAŞALLAH!.

8
5
yanıtYanıtla
atom karınca:

arap olsun çamurdan olsun :))

4
7
yanıtYanıtla
cesi:

NİKAHI KENDİNİN, BACAKLARI BAŞKASININ ÜZERİNE OLDUKTAN SONRA BENCE BİR MAHZURU YOK.

1
5
yanıtYanıtla
SEFİL BİLO:

BEN BİR TEK KARI BULAMIYOM ADAM HAREM KURMUŞ. ZEHİR ZIKKIM OLSUN SANA ZALİMİN OĞLU

6
0
yanıtYanıtla
memo:

hemen akiller grubuna alinsin, kadroda eksiklik tamamlanir. . .

5
0
yanıtYanıtla
menduh:

iste enayi bayan cok demekki

4
1
yanıtYanıtla
mustafa:

bunun yöntemini bana desene arap ben hanım annesiğile tatile ğitti bi bekarlık yapam dedim çapkınlık yapam dedim valla anladı eve döndükten sonra on gün mor gözle ğezdim:(((

1
4
yanıtYanıtla
murat yıldız:

brovaaaa sanaaa abi yani :)

1
3
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title