Haberler

Doktor Kendi Hastalığının Tedavisini Buldu

Samsun'da 25 yıldır sedef hastası olan bir doktor kendi hastalığının tedavisini bularak bunu hastalarında da uygulamaya başladı ve olumlu sonuçlar aldı.

Samsun'da 25 yıldır sedef hastası olan bir doktor kendi hastalığının tedavisini bularak bunu hastalarında da uygulamaya başladı ve olumlu sonuçlar aldı.

Samsun'un İlkadım ilçesinde faaliyet gösteren Özel Clinik A Tıp Merkezi'nin ortağı ve Genel Müdürü olan Dr. Ersin Yılmaz, 25 yıldır çare bulamadığı sedef hastalığı için gitmediği doktor ve hastane kalmadı. Kendi hastalığına geliştirdiği tedavi yöntemi ve formülüyle çare bulunan Dr. Ersin Yılmaz, diğer sedef hastaları için de umut oldu. Dr. Yılmaz, merkezine başvuran hastalara uyguladığı tedavide olumlu sonuçlar aldı. 10 yıldır sedef hastası olan inşaat işçisi 3 çocuk babası Mustafa Acar, bir haftalık tedavi sonucu vücudundaki sedef hastalığının yüzde 90'ının iyileştiğini belirterek, "Bacaklarımda, kollarımda, omuzlarımda hatta kalçamda bile sedef yaraları var. İstanbul başka olmak üzere birçok hastane ve doktora tedavi için başvurdum. Bir türlü sonuç alamadım. Clinik A Tıp Merkezi'nde bir haftadır tedaviye başladım. Büyük ölçüde yaralar iyileşmeye başladı" dedi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Dr. Ersin Yılmaz, "Yeni geliştirdiğimiz tedavi formülü ve ilaçlarla 25 yıldır kendi hastalığıma çare buldum. Kendi tedavim için daha önce alternatif tıp dahil her türlü tedavi yöntemi denedim. Gitmediğim doktor kalmadı. En sonunda önce kendimde uyguladığım bu tedaviyi, ardından merkezimizde diğer hastalara da uygulamaya başladık. Ağızdan hiç ilaç kullanmadan hastalık üzerinde olumlu sonuçlar aldık. Geliştirdiğimiz ilaçların sürülmesi ve çeşitli yöntemlerin yanı sıra hem diyet hem de ozon tedavisi uyguluyoruz" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

ersin yılmaz İlkadım Samsun Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title