Haberler

Doğum Tarihi Tüm Yetimler Gibi 1 Ocak

Güncelleme:

MF Yapım'ın ilk dizi projesi olarak ekrana gelecek yapım, usta yönetmen Barış Yöş tarafından yönetiliyor.

İSMİ KORKUT ALİ…

DOĞUM TARİHİ TÜM YETİMLER GİBİ 1 OCAK…

HİKÂYESİ 26 MART SALI AKŞAMI FOX TV'DE BAŞLIYOR!

"BİR AŞK HİKÂYESİ"

Ülkesinde reyting rekorlarıkıran fenomen Güney Kore dizisi "Özür Dilerim Seni Seviyorum" un (Mianhada, Saranghanda) Türkiye'ye uyarlandığı'BİR AŞK HİKAYESİ' 26 Mart Salı günü FOX TV ekranlarında başlıyor…

MF Yapım ( Fatih Aksoy ve Faruk Bayhan)'ın ilk dizi projesi olarak ekrana gelecek yapım, usta yönetmen Barış Yöş tarafından yönetiliyor. Senaryo ise Makbule Kosif, Zehra Güleray, Pınar Uysal ve Funda Çetin'e ait...

Başrollerini Seçkin Özdemir, Damla Sönmez, Zuhal Olcay, Elçin Sangu ve Yamaç Telli'nin üstlendiği 'BİR AŞK HİKÂYESİ' ilk bölümünde, FOX ekranlarında yayınlanan 'Serap ile Yeni Bir Umut' programını ve Serap Paköz'ü de konuk ediyor.

DİZİNİN KONUSU:

Geç kalmışlıkların, keşkelerin, aşkı bulunca yitirmenin dokunaklı hikâyesi…

Almanya'da yabancı ailelere evlatlık verilip, kendi kültürünü ve kimliğini kaybeden Türk gençleriyle yapılan röportajda, kameralara gerçek ailesi hakkında olumlu konuşan tek kişidir Korkut Ali (Seçkin Özdemir). Annesinin onu mecbur kaldığı için evlatlık verdiğine inanır. Üstelik bir gün Türkiye'ye dönüp gerçek annesini bulmayı hayal eder. Ta ki silahlı bir saldırıda, beynine isabet eden kurşunla ülkesine geri dönene dek... Önce tıpkı kendisi gibi terk edilen kızkardeşini bulur. Geçirdiği kaza yüzünden öğrenme zorluğu yaşayan, oğlundan daha küçük bir annedir kız kardeşi (Güneş Sayın). Genç adam annesini (Zuhal Olcay) bulduğunda ise çok daha büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Parasızlık yüzünden onları terk ettiğini düşündüğü annesi ünlü bir oyuncudur ve oğlu(Yamaç Telli) da ünlü bir şarkıcıdır. Genç adamın yüreğindeki anne özleminin ve acının yerini öfke ve nefret alır bu kez.

Gerçekleri anlatmaz ve bir şekilde hayatlarının içine girer. Bir yandan annesine kızarken aynı zamanda ondan gelecek sevgiye de ihtiyaç duymaktadır. Giderilemez anne hasretine bir de aşk acısı eklenir. Diğer tarafta Almanya'da tanışıp yardım ettiği Ceylan (Damla Sönmez) ülkesine döndüğünde de karşısına çıkar. Ceylan'ın ailesi annesinin evinde çalışmaktadır. Üstelik genç kız üvey kardeşi Tolga'ya âşıktır. Yine de deli gibi âşık olur bu kıza. Öyle âşık olur ki "Allah'ım kalan ömrümde Ceylan'ın yanımda olmasına izin verirsen o zaman bu intikama bir son vereceğim. Anneme olan kinimi, öfkemi bir kenara atacağım" diye yalvarır. Genç kız da sever onu ama Tolga'yı bir türlü hayatından çıkaramaz. Üstelik Tolga'nın kendisi gibi ünlü başka bir yıldıza (Elçin Sangu) âşık olduğunu bilmesine rağmen. Korkut Ali ve Ceylan benzerine masallarda rastlanacak bir aşkın iki kahramanı olurlar. Ya anne? Gönül'ün yaşadıkları da başka bir dramın parçasıdır. Kokrut Ali'nin gözyaşları içinde ''Anne ben terk ettiğin oğlunum. Gurur duyduğun oğlun için ölüyorum. Pırlanta gibi oğlun hayatta kalsın diye işe yaramaz oğlun ölüyor. '' dediğini asla duymaz. Oysa annesi onun düşündüğü gibi vicdansız bir kadın değildir.

Kısacası bir erkeğin nefret ettiği annesine "Seni sevmediğim tek an bile olmadı anne" deyişine ama annenin bu itirafı asla duyamayışına tanık olacak, Ceylan'ın çok uzun zaman sonra Korkut Ali'ye itiraf ettiği " Özür dilerim seni seviyorum" sözüyle alt üst olacağız. O anda Korkut Ali öylece durur... Çünkü bilir o an Ceylan'a sarılsa ya da ona sevdiğini söylese, işte o zaman öylece ölemez. Onu geride bırakarak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Elçin Sangu Zuhal Olcay Barış Yöş Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title