Haberler

Doğukan, Kendine Güveniyor

Güncelleme:

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un U15'in genç defans elemanı Doğukan Karakuzu kendine güveniyor.

Spor Toto 2.Lig Kırmızı grubu takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un Coca – Cola Akademi ligi Çukurova gurubunda mücadele eden takımlarından U15'in genç defans elemanı Doğukan Karakuzu kendine güveniyor.

Futbola sevgisi aile boyu olan genç yetenekli, takımının beğenilen ilerisi için büyük ümit vaad eden stoperi Doğukan Karakuzu, yaptığı açıklamada, "Kendimi bildiğimden beri futbol topunun peşindeyim. Kulübümü çok seviyorum,U15 takımındaki defans mevkimde her geçen gün daha başarılı olduğumu görüyorum. Çünkü futboldan zarar gelmez meziyet kazandırır. Kendimi her konuda güçlü hissediyorum futbolla. Mahalle ve okuldaki futbolumu takımımda da sürdürüyorum. Her genç arkadaşım gibi bende okul ve futboldan başka hiç bir şeyi düşünmüyorum. Mevkim'de kendime güveniyorum. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor kulübü, kentimizde alt yapıya büyük önem veren takımların başında geliyor. Bizde bize güvenenlere karşı mahcup olmamak için bize öğretilenleri harfiyen sahadaki futbolumuza yansıtıyoruz.Benimde hedefim kentimizin temsilcisi kulübümüzün A takımında oynamaktır" dedi.

Kaynak: Temsilci / Spor

Büyükşehir Belediyespor Diyarbakır Coca Cola Çukurova Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title