Haberler

Doğubeyazıt - Azat, Okula Giderken Elektrik Teline Bastı, Hayatı Karardı

Azat, okula giderken elektrik teline bastı, hayatı karardı Yusuf İBA/ DOĞUBAYAZIT (Ağrı), (DHA)- AĞRI'nın Doğubayazıt İlçesi'ne bağlı Kazan Köyü'nde geçen yıl yola düşen elektrik teline basarak akıma kapılan 8 yaşındaki Azat Şahin, bacaklarını, kollarını, işitme ve konuşma yeteneğini kaybetti.

Azat, okula giderken elektrik teline bastı, hayatı karardı

Yusuf İBA/ DOĞUBAYAZIT (Ağrı), (DHA)- AĞRI'nın Doğubayazıt İlçesi'ne bağlı Kazan Köyü'nde geçen yıl yola düşen elektrik teline basarak akıma kapılan 8 yaşındaki Azat Şahin, bacaklarını, kollarını, işitme ve konuşma yeteneğini kaybetti.

Olay, 2014 yılının Mart ayında Doğubayazıt ilçesine 10 kilometre uzaklıktaki Kazan Köyü'nde meydana geldi. İlkokul 3'üncü sınıf öğrencisi Azat Şahin, annesi Gozal ve kız kardeşi Melek ile birlikte okula giderken evlerinin 100 metre ilerisinde yola düşen elektrik teline bastı. Elektrik akımına kapılan ve ağır şekilde yaralanan Azat Şahin, köy imamının otomobili ile Doğubayazıt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahalenin ardından Azat Şahin Van'a gönderildi. Erzurum ve İstanbul'daki hastanelerde tedavi gören Şahin, bacaklar ve kollarını kullanamadığı gibi, işitme konuşma yeteneğini de kaybetti.

Azat'ın ihmal sonucu sakat kaldığını savunan evli ve 4 çocuk babası Faruk Şahin, "Köydeki direklerden birinin teli yere düşmüştü. Defalarca Aras Elektrik Dağıtım A.Ş.'yi aramama rağmen onarmadılar. Oğlum okula giderken akıma kapılmış. Azat'ı İstanbul, Van ve Erzurum'daki hastanelere götürdüm, artık götürecek gücüm de kalmadı. Doktorlar oğlumun iyileşmesinin zor olduğunu söylüyor. Azat, 1.5 yıldan beri yataktan kalkamıyor. Savcılık, yaptığım suç duyurusunu üzerine telefon dökümanlarını çıkardı ve benim Aras Edaş'ı defalarca aradığımı tespit etti. Soruşturma halen devam ediyor. Sorumlular gereken cezayı çeksin" diye konuştu.

Olay günü annesiyle okula giderken Azat'ın arkalarından geldiğini anımsatan 7 yaşındaki Melek Şahin ise "Okula birlikte gidiyorduk. Şimdi o yataktan çıkamıyor. Azat'a çok üzülüyor ve iyileşmesi için dua ediyorum" dedi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erzurum Ağrı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title