Haberler

Doğubayazıt Emniyet Müdürlüğü'ne Olağanüstü Koruma

Güncelleme:

Doğubayazıt'ta Karabulak Jandarma Karakolu'na 2 ton patlayıcı kullanılarak yapılan intihar saldırısı ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü ve karakolların etrafı trafiğe kapatıldı.

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde Karabulak Jandarma Karakolu'na 2 ton patlayıcı kullanılarak yapılan intihar saldırısı ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Polis karakollarının etrafı taşıt trafiğine kapatıldı.

2 ASKER ŞEHİT OLMUŞ, 31 ASKER DE YARALANMIŞTI

Doğubayazıt'a 15 kilometre uzaklıkta bulunan Karabulak Jandarma karakoluna geçen 2 Ağustos günü traktörle yapılan intihar saldırısında 2 Jandarma er şehit düşerken, 31 asker de yaralandı.

YOLLAR TAŞIT TRAFİĞİNE KAPATILDI

Bu saldırının ardından Doğubayazıt'ta güvenlik önlemleri artırıldı. İsmail Beşikçi Caddesi üzerindeki Doğubayazıt İlçe Emniyet Müdürlüğü binası ile Büyük Ağrı Caddesi'ndeki Uluyol Polis Karakolu'nun önüne bariyerler yerleştirildi. Daha önce açık olan yollar taşıt trafiğine kapatılırken yaya geçişleri kontrollü olarak yapılıyor.

EMNİYET'E YAKIN OTOPARKA GİRİŞ ÇIKIŞLARA İZİN VERİLMİYOR

Ayrıca, Doğubayazıt Emniyet Müdürlüğü'nün arkasında bulunan otopark alanının girişine ve içine toprak döküldü. Güvenlik nedeniyle otoparka taşıtların giriş-çıkış yapmasına izin verilmiyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Doğubeyazıt Ağrı Güncel Haberler

title