Haberler

Doğa Koleji Sınırları Aşıyor

Güncelleme:

Doğa Koleji, Beykoz'da bir kampüsle başlayan eğitim yolculuğunda kendine özgü eğitim modelleriyle her sene biraz daha büyüdü.

Bugün 40 kampüs ve 30.000 öğrenciyle sektörde önemli bir marka olan Doğa Koleji, Doğa Konseptli Eğitim, SOES ve t-MBA Eğitim Modelleriyle dünyaya örnek oluşturdu. Akademik başarılarıyla Türkiye ortalamasında birinci sırada yer alan Doğa Koleji, öğrencilerinin sosyal sorumluluk duygusu güçlü, doğaya ve çevreye saygılı birer dünya vatandaşı olarak yetişmesi için çok önemli program ve projelere de imza attı. Sporun birçok branşında hem uluslararası hem de ulusal düzeyde birçok şampiyonluğa ve birinciliğe adını yazdıran Doğa Koleji 10. Yılına ulaştı.

10. Yıl Muhteşem Bir Geceyle Kutlandı

Doğa Koleji'nde geride kalan 10 muhteşem yıl 1 Mayıs 2012 Salı akşamı Swiss Otel'de coşkuyla kutlandı. Başta Doğa Koleji Kurucusu Fethi Şimşek ve CEO Uğur Gazanker olmak üzere tüm yöneticilerin ve misafirlerin katıldığı gecede, Sürpriz hediyeler dağıtıldı ve tüm Türkiye'deki Doğa Kolejlerinde en fazla kayıt yapan birimler ödüllendirildi. Doğa Koleji Kurucusu Fethi Şimşek ve Doğa markasının mimarı Doğa Koleji CEO'su Uğur Gazanker bu anlamlı gecede yaptıkları konuşmalarıyla 10 yıllık başarının coşkusunu paylaştılar.

"Doğa Koleji değer üretmenin adı oldu"

Doğa Koleji'nin kurucusu Fethi Şimşek 10 senede gelinen noktada emeği geçenlere minnettarlığını dile getirirken heyecanını gizleyemedi. Yaptığı konuşmada Doğa Koleji'nin başarıyı elde etmenin ve değer üretmenin yeni adı olduğuna dikkat çekti: "Doğa Koleji'nin bugün geldiği noktada emeği geçen sizlerle bir arada olmaktan büyük onur ve keyif duyuyorum. 150 Öğrenci sayısıyla başladığımız bu yolculukta bugün 30.000 rakamına ulaştık. Biz o günlerden bugünlere ulaşacağımıza inanmıştık. O gün inandıklarımız bugün gerçek oluyor. Çok kısa bir zamanda 100.000 öğrenciye ulaşmış olacağız. Doğa Koleji değer üretmenin ve başarıyı elde etmenin adı oldu. Sektörü farklı bir formata taşıdı ve farklı bir pozisyona getirdi."

"Yaşanan günler unutulacak gibi değil"

Doğa Koleji CEO'su Uğur Gazanker geride bıraktıkları 10 seneyi unutulmaz yıllar olarak tanımlarken tüm Doğa ailesinin çabasıyla hayalin ötesinde noktalara ulaştıklarına dikkat çekti: "Yaşanan günler unutulacak gibi değil. Okulu gezmek için gelenlere neredeyse sınıf bile gösteremiyorduk ilk açıldığımız günlerde. Bugün geldiğimiz nokta hayallerin de ötesinde. Ama biz bugüne inanmıştık. Bundan birkaç gün önce bir arkadaşım tesadüfen bir Doğa Koleji öğretmeniyle tanışmış. Sohbet ettiklerinde öğretmenimizin inanılmaz keyifli ve mutlu olduğunu öğrenmiş. Neden bu kadar memnun olduğunu sorduğunda öğretmenimiz "Bize değer ve önem veriliyor, fikirlerimiz dikkate alınıyor" demiş. Ben biliyorum ki Doğa Koleji bünyesindeki her noktada bu mutluluk, keyif var. Çünkü Doğa Koleji insana değer veren bir kurum."

İstanbul'da Anadolu Yakası'nda başlayan Doğa Koleji serüveni Avrupa Yakası, İstanbul dışındaki kampüslerden sonra yurtdışına da açıldı. KKTC'de de artık bir Doğa Koleji var. Sırada da Avrupa ülkeleri bulunuyor. Gazanker artık sınırların aşıldığını dile getirirken standartların her geçen gün yükseldiğini söyedi: "Eğitim modellerimiz her geçen gün daha seçkin ve elit hale geliyor. Standartlarımız yükseliyor. Doğa'nın algısının da standardı yükseliyor. İstanbul'daydık, İstanbul dışında çıktık, buradan yurtdışına açıldık. Şimdi Avrupa'ya açılma dönemindeyiz. Şu sıralar bunların görüşmeleri yapılıyor. Artık sınırlar aşılıyor."

Kaynak: Bültenler / Eğitim

Fethi Şimşek Doğa Koleji İstanbul Beykoz Eğitim Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title