Haberler

Doç.Dr.Özgener'e TUBİTAK Teşvik Ödülü

Güncelleme:

TUBİTAK 49. Bilim,Özel ve Teşvik Ödülleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde Cumhurbaşkanlığı Sarayında düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Ege Üniversitesi Güneş Enerjisi Enstitüsü Öğretim Üyesi Doç.Dr.Önder Özgener de Teşvik Ödülü aldı.Bu ödül Ege Üniversitesi'nin Makine Mühendisliği alanında kazandığı ilk ödül oldu.

Ödülünü Bilim,Teknoloji ve Sanayi Bakanı Fikri Işık'ın elinden alan Doç.Dr.Önder Özgener mutluluğunu Egeli akademisyenlerle paylaştı.Törende konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,başarılı bilim insanlarını tek tek kutladı.

Törene,TBMM Başkanı Cemil Çiçek,TBMM Başkan Vekili Sadık Yakut,Başbakan Yardımcısı Ali Babacan,Bilim,Teknoloji ve Sanayi Bakanı Fikri Işık,Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan,Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam,Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli,Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik,AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır,Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız,TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu,YÖK Başkanı Prof.Dr.M.A.Yekta Saraç ile Ege Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Candeğer Yılmaz,Ege Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Yeşim Kirazlı ve diğer üniversitelerin rektör ve dekanları ve akademisyenler katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ege Üniversitesi Fikri Işık Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title