Haberler

Dizi ve Sinema Oyuncusu Remzi Evren Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

KOAH hastası olduğu öğrenilen dizi ve sinema oyuncusu 58 yaşındaki Remzi Evren, Üsküdar'daki evinde uykusu sırasında kalp krizi geçirerek vefat etti.

Dizi ve sinema oyuncusu Remzi Evren (58), Üsküdar'daki evinde vefat etti. KOAH hastası olduğu öğrenilen Evren'in uykusunda kalp krizi geçirdiği belirtildi.

UYKUSU SIRASINDA KRİZ GEÇİRDİ

Yakınlarından edinilen bilgiye göre, Remzi Evren, Üsküdar Aziz Mahmut Hüdayi Mahallesi, Tahririye Sokak'taki evinde saat 13.00 sıralarında hayatını kaybetti. KOAH hastası olan Evren'in uykusunda kalp krizi geçirdiği öğrenildi. 2 kız çocuğu bulunan Remzi Evren'in öldüğünü öğrenen yakınları eve gelerek taziyede bulundu. Yakınları, oyuncunun ölümünden büyük üzüntü duyduklarını dile getirdiler.

ÜNLÜ DİZİ VE FİLMLERDE ROL ALDI

Üvey Baba, Kurtlar Vadisi Pusu, Karadayı, Behzat Ç. ve son olarak Muhteşem Yüzyıl: Kösem gibi önemli dizilerde oynayan Remzi Evren, Cem Yılmaz'ın "Av Mevsimi" adlı sinema filminde de rol almıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Remzi Evren Üsküdar KOAH Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (18)

ergenekon kör kuyu..daha çıkamadık:

allah rahmet eylesin. . türk ırkı sağolsun

26
31
yanıtYanıtla
kutup:

Mekanı cennet olsun

45
5
yanıtYanıtla
ref:

Cok güzel ölmüş elden ayaktan kesilmeden acı cekmeden evet genc ölnüş 70 leri görmesi gerekirdi

35
7
yanıtYanıtla
hcrdst:

ölumun yasimi var

yanıt33
yanıt2
saadet partılı:

acı cektı mı cekmedı mı bılemeyız bazı ölümler cok sessız olabılır lakın cokta acı cekebılır bunu anlayamayız. . amelınızı ıı tutun saadete gelın kendınıze gelın uyanın uleyynn

31
10
yanıtYanıtla
kül yutmaz:

Niye kine? Kendini beğenmiş , Avrupa emeklilerinden oluşan ihtiyarlarla işim ne? HEPSİ DE AVRUPADA GEZMİŞ GELMİŞ HANİ. . . . . . . . NE AYAKSA BUNLAR ANLAYAMADIM ZAATEN. BENCE İSLAMI BUNLARA ÖĞRETMEK LAAZIM. Aman aman kalsın istemez, saadet maadet.

yanıt1
yanıt27
ne içtin kül yutmaz:

Kül yutmaz nickli çapuling ataistlerden galiba. icmis de gelmiş zira olmayan beyinde uçmuş.

yanıt0
yanıt1
sevda:

allah affetsin. ama çok ünlü değildi galiba.

11
22
yanıtYanıtla
yegni:

Ünlü olsaydi biseyler diliyecektin ???

yanıt1
yanıt0
Cimbomlukız:

vay be şaşırdım doğrusu..kalp gözünde az mı seyrettik.. Gerçi neden şaşırıyosam hiç birimiz bu dünyayı tapulamadık hepimiz göçeceğiz Allah hayırlı ölümler nasip etsin.AMİN

16
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title