Haberler

Diyarbekirspor Hazır Kıta

Güncelleme:

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta zirve mücadelesi veren Diyarbekirspor, ligin ikinci devresine bugün Payasspor deplasmanıyla start verecek.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta zirve mücadelesi veren Diyarbekirspor, ligin ikinci devresine bugün Payasspor deplasmanıyla start verecek. Yeşil kırmızılı ekip, rakibini yenerek ikinci devreye 3 puanla başlamak istiyor.


Planlar galibiyet üstüne kurulu


Söz konusu maç için bütün planlarını mutlak 3 puan üstünde kurgulayan yeşil kırmızılı ekip, ligin ilk devresinde Diyarbakır'da 2- 0 yendiği rakibini bugün de Payas'ta yenmeyi planlıyor.


Diyarbekirspor Teknik Direktörü Namık Altunsoy, Payas maçı için çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve maça hazır olduklarını kaydetti. Takımda önemli eksiklerinin de olmadığının altını çizen Altunsoy, "Şampiyonluğa oynayan bir takım olarak adımıza yakışır bir şekilde maçımızı oynayıp sahadan 3 puanla ayrılacağımızı düşünüyorum. Çünkü takım olarak çok iyi durumdayız, eksiklerimiz yok ve moralimiz çok iyi durumda. Galip gelmemek için hiçbir neden yok" dedi.

Hedef şampiyonluk

Camia olarak bu sezon bir üst lige doğrudan çıkmayı arzuladıklarına da dikkat çeken Altunsoy, "Biz bu sezon Play Off'a kalmadan işi bitirmek istiyoruz. Bu nedenle sezonu şampiyon olarak tamamlamak ve bir üst lige doğrudan çıkmak için içerde olsun dışarıda olsun oynayacağımız her maçı kazanmak ve hedefe her hafta bir adım ilerlemek istiyoruz. Şampiyonluğa sağlam ve emin adımlarla ulaşmak istiyoruz. Taraftarıyla, yönetimiyle, teknik heyeti ve de futbolcularıyla olsun Diyarbekirspor olarak bunu başaracak güç ve potansiyele sahibiz" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci / Spor

Diyarbakır Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title