Haberler

Diyarbakırspor Konseri İptal Edildi

Güncelleme:

Diyarbakırspor'un kendi sahasında Batman Petrolspor ile yapacağı açılış maçı öncesinde planlanan konser bölgedeki gelişmeler nedeniyle iptal edildi.

Diyarbakırspor, yarın Batman Petrolspor'la yapacağı sezon açılışı maçı öncesinde planladığı müzik konserini iptal etti. İptal kararının gerekçesi Filistin, Suriye ve Irak'ta yaşanan ölümler.

Diyarbakırspor'dan yapılan yazılı açıklamada, konserin Filistin, Suriye ve Irak'ta yaşanan ölümler nedeniyle iptal edildiği bildirildi.

Bu arada, girişlerin ücretsiz olacağı Diyarbakırspor-Batman Petrolspor maçı Cumartesi günü saat 16.00'da başlayacak.

HAKEM SEMİNERİ HAFTAYA KALDI

Takım Batman Petrolspor'la yapılacak özel maçın hazırlıklarına devam ederken, dün teknik heyet ve futbolculara verileceği açıklanan futbolda değişen kurallar semineri ertelendi. Eğitimi verecek olan hakem Nihat Mızrak, bu hafta başlayacak Süper Lig maçları öncesinde TFF ve MHK'nin hakemlerle ilgili yapacağı toplantı için aniden İstanbul'a çağırılınca seminer 3 Eylül Çarşamba gününe ertelendi.

GECE MAÇLARINA AÇIK KAPI

Öte yandan hava şartlarının mevsim normalleri üzerinde seyretmesi halinde Diyarbakır'da Eylül ve Ekim'de oynanacak maçların geceye alınması gündeme gelecek. TFF, bu konuda takdiri kulüplere bırakırken, Diyarbakırspor hava şartlarının durumuna göre hareket edecek.

Kaynak: Temsilci / Güncel

Batman Petrolspor Diyarbakırspor Filistin Suriye Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title