Haberler

Diyarbakırspor İlçelerle Buluşuyor

Güncelleme:

Diyarbakırspor bölgedeki imajını güçlendirmek için haftanın belli günlerinde ilçelerde idman yapacak. İlk İdman yarın Silvan ilçesinde olacak.

Bölge halkıyla bütünleşerek halkın takımı imajını güçlendirmek isteyen Diyarbakır spor, ilçelerdeki sporseverlerle buluşmak için bundan sonra haftanın belli günlerindeki idmanları ilçelerde yapma kararı aldı. Takım Perşembe günü Silvan'da olacak.

SOSYAL PROJELERE AĞIRLIK

Kentle daha fazla bütünleşmek için bazı projeleri uygulamaya koyan ve bu kapsamda kent yöneticileri, belediye başkanları ve sivil toplum örgütlerini ziyaret eden, Rojava ve Şengal gibi ölümlerin yaşandığı bölgelere sosyal yardımlar yapan Diyarbakır spor ; Diyarbakır Büyükşehir Belediye spor, Batman Petrol spor ve Mardin spor gibi takımlarla da dostluk maçları yaptı.

Şimdi ise ilçelere yönelik projeyi hayata geçiriyor. Bu kapsamda haftanın belli günleri ilçelere giderek ilçelerdeki sporseverlerle bütünleşecek, ilçe takımlarıyla idman maçları yapacak.

İLK İLÇE TURU SİLVAN'A

Diyarbakır spor'un ilk ilçe turu Silvan. Bugün Silvan'a gidecek olan Diyarbakır spor, ilçe yöneticilerini ziyaret edip forma hediye ettikten sonra Diyarbakır Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Silvan Belediye spor'la idman maçı yapacak.Önemli sporcu ve spor adamlarını yetiştiren, Diyarbakırspor sevgisi konusunda da örnek ilçelerden olan Silvan'da yapılacak etkinliğe ilçe halkının büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Sonraki haftalarda diğer ilçelerin de ziyaret edileceği belirtildi.

'HALKLA BÜTÜNLEŞMEK İSTİYORUZ'

Diyarbakırspor'dan yapılan açıklamada, "Diyarbakırspor sadece bir kentin değil tüm bölgenin spordaki buluşma noktası, markası ve ortak değeridir. Kuruluş felsefesinde ve yükselme dönemlerinde halkla bütünleşme vardır. Kirli hesaplara ve politikalar uğruna halktan koparıldığı, özünden uzaklaştırıldığı dönemler olmuştur. Bu değerli markayı yeniden toplumun her kesiminin kendisini ait hissettiği sözde değil özde halkın takımı yapmak en büyük amacımızdır. Bu doğrultuda projeler geliştirmeye devam ediyoruz. Bunlardan biri de Diyarbakırspor'un en büyük destekçilerinden olan ilçelerdir. Sezon boyunca bazı idmanlarımızı ilçelerde yaparak ilçe halklarıyla bütünleşmeyi amaçlıyoruz. Silvan'da yapacağımız idman maçı ve etkinliklere tüm Silvan halkını davet ediyoruz" denildi.

Kaynak: Temsilci / Spor

Büyükşehir Belediyespor Diyarbakırspor Rojava Silvan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title