Haberler

Diyarbakırspor, Galibiyete Sevindi

Güncelleme:

Spor toto 3.lig 2. Grup takımlarından Diyarbakırspor Çarşamba günü evinde oynadığı maçta Halide Edip Adıvarspor mağlup etmenin sevincini yaşıyor.

Spor toto 3.lig 2. Grup takımlarından Diyarbakırspor Çarşamba günü evinde oynadığı maçta Halide Edip Adıvarspor mağlup etmenin sevincini yaşıyor.

Diyarbakırspor'da, sahasında ilk defa galip gelmenin mutluluğu var. Teknik Direktör Fethi Çokkeser yaptığı açıklamada, "Takım olarak iyi futbol sergileyemedik, fazlasıyla gol pozisyonuna girdik, sonuca gidemedik. Düzeleceğiz, birazda bu üzerimizdeki şansızlığı atabilsek çok iyi olacak. En sevindiğim şey sahamızda ilk defa gelip gelmek oldu. Ligde 1 maçımız eksik 13 puanla 7. Sıradayız. Ligin üst sıralarına çıkacağımıza inanıyorum"dedi.

Yeşil – kırmızılı kulübün yöneticilerinden Şehmuz Şenyiğit ise yaptığı açıklamada, "Her ne kadar kötü oynamış isek bile alınan galibiyet güzeldir. Bu arada maç başından sonuna kadar hocamıza ve teknik yönetime ağza alınmayacak küfürler eden 3-5 kişinin davranışını kültürümüze yakıştırmadığımı ve yardımcı hocamızın hareket yaptığını söyleyenlere hocamızın hareketinin sadece sevinç gösterisi olduğunu eğer yanlış anlaşılmış ise hocamızın taraftarlardan özür dilediğini bildiririm ne küfür ve şiddet bizim kültürümüze yakışır nede hoca değil kim olursa olsun taraftarımıza hareket yapacak kadar haddini aşamayacağını bu doğrultular sayesinde halkımızın ortak değeri olan Diyarbakırspor'umuzun sonuna kadar sabır ve destekle yanında olunmasını rica ederim. Hep beraber şampiyonluğa inşallah" şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci / Spor

Diyarbakırspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title