Haberler

Genelkurmay Açıkladı: 3 İlçede 305 Terörist Öldürüldü

Güncelleme:

PKK'ya yönelik operasyonların en fazla yoğunlaştığı Sur, Silopi ve Cizre'de bugüne kadar 305 PKK'lı öldürüldü.

Genelkurmay Başkanlığı, devam eden operasyonlarda dün Diyarbakır Sur'da 2 PKK'lı, Şırnak Cizre'de 4 PKK'lı, Silopi'de 3 PKK'lının etkisiz hale getirildiğini açıkladı. 3 ilçede bugüne kadar 305 PKK'lının etkisiz hale getirildiği öğrenildi.

SUR'DA 2 PKK'LI ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklama şöyle; "Diyarbakır Sur'da devam eden operasyonda; 2 bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirilmiştir. (Operasyonda, toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısı 62'dir.)"

CİZRE 4 PKK'LI ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

"Şırnak Cizre'de devam eden operasyonda; dört bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirilmiş, (Operasyonda, toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısı 207'dir.) 21 adet el yapımı patlayıcı imha edilmiş, bir adet antitank roketatar mühimmatı, iki adet av tüfeği, 100 adet fişeği, bir adet Kaleşnikof piyade tüfeği şarjörü, iki adet gaz maskesi, bir adet drone hava aracı, bol miktarda muhtelif tıbbi malzeme ele geçirilmiştir."

SİLOPİ'DE 3 PKK'LI ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

"Şırnak Silopi'de devam eden operasyonda; üç bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirilmiş, (Operasyonda, toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısı 36'dır.) 46 adet el yapımı patlayıcı imha edilmiş, üç adet barikat kaldırılmış, bir adet Kaleşnikof piyade tüfeği, bir adet el bombası ele geçirilmiştir."

AĞRI'DA 6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

"Ağrı Patnos'ta, bölücü terör örgütüne yardım ve yataklık yaptığı tespit edilen altı şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır"

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Genelkurmay Başkanlığı Diyarbakır Şırnak Cizre Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
500

Yorumlar (24)

ALİ:

Ellerinize sağlık durmak yok operasyonlara devam

33
13
yanıtYanıtla
Lice21:

Yaw he he..40 yildir ayni hikaye

10
29
yanıtYanıtla
Abc:

Liceli sur cizre mardin sana yakın gidip morglar bir ziyaret etde gor doğrumu yalanmi

yanıt12
yanıt2
yürrü:

zorunamı gitti la keko savaşacak adamınız kalmamış kobaniden batıdaki kürtlerden yardım istemişiniz gelin savaşın diye uzayın operasyonlara devammmmmmmm

yanıt9
yanıt0
Viagra:

He He yürü oğlu yürü pkk yi bitirdiniz

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

bir diyarbakırlı olarak orta asya kökenli olarak 21 pılakalı devletimiz var olsun milletimiz şad olsun ordumuz kahraman olsun hendek kazanlar kahır olsun insanlar hür olsun etek giyen beter olsun ordumuz güçlü olsun insanlarımız duyarlı olsun vatan bir bütün olsun duallarımız kabul olsun hendek kazanlar cehenem olsun yok olsun amin diyelim kıskananlar çatlasın patlasın uyuz olsunlar

28
1
yanıtYanıtla
islam:

gerizekalılarda inandı değilmi?döktüğünüz bebek ve kadınların kanının hesabını böyle uyduruk haberlerlemi kapatacaksınız?adama demezlermi madem hazimet yaşattınız ne diye hala tank ve topta medet umuyorsunuz?

4
17
yanıtYanıtla
hd:

yürü lan teneke

yanıt1
yanıt2
Mardinli:

40 yıllı ikide bir ağzına alan pkk, sen neyaptınki 40 yıldır hiç düşündünmü, 40 yılda dünya Fetedilirdi be'' sen bir arpa boyu ilerleyemiyon.

18
2
yanıtYanıtla
van:

Dört çakal devlete kafa tutuyor..teeeheev ..bunlar rambo filmi çok seyreymisler..devlet sizi tukurugunde boğar..mala mini

12
2
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title