Haberler

Diyarbakır Sur Gençlik Merkezi Açıldı

Güncelleme:

Diyarbakır'da görkemli tören ile açılan Sur Gençlik Merkezi, daha yeni açılmasına rağmen şimdiden 750 kayıtlı üyeye ulaştı.

Diyarbakır'da Sur Gençlik Merkezi açıldı. Görkemli tören ile açılan Sur Gençlik Merkezimiz daha yeni açılmasına rağmen şimdiden 750 kayıtlı üyeye ulaştı.

Merkezin açılışına Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Gençlik Hizmetleri ve Spor Diyarbakır İl Müdürü Abdullatif Umut ile kamu kurumu yöneticileri ve öğrenciler katıldı.

VALİ KIRAÇ: GENÇLER MERKEZLERİNE SAHİP ÇIKAR

Merkezin açılışında konuşan Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, Gençlik Merkezinin Diyarbakır'a hayırlı olmasını diledi. Gençlerin kendi merkezlerine gerekli ilgi ve sahiplenmeyi göstereceğini ifade eden Vali Kıraç, emeği gecen herkese teşekkür etti.

BEYKOZ BELEDİYE BAŞKANI ÇELİKBİLEK: DİYARBAKIR İLE KURULAN KÖPRÜ ÖMÜRLÜK VE SAĞLAMDIR

Merkezde bulunan kütüphane için koordineli çalışılan ve kütüphanenin için kitap yollayan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ise, Diyarbakır ile kurulan bu köprünün ömürlük ve sağlam olduğunu ve kardeşlik ruhumuzun her zaman artarak süreceğini söyledi. Gençlik Hizmetleri ve Spor Diyarbakır İl Müdürü Abdullatif Umut da, gençler için ellerinden gelenin fazlasını vermeye hazır olduklarını belirterek, yakın zamanda bitecek olan tesislerinin en üst seviyede halka hizmet vermeye hazır hale geleceğini söyledi.

Kaynak: Temsilci / Güncel

Mustafa Cahit Kıraç Diyarbakır Beykoz Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title