Haberler

Diyarbakır-Kocaköy Yolunda Mayın Taraması Sırasında Patlama: 1 Asker Yaralandı

Güncelleme:

Diyarbakır- Bingöl karayolunun Kocaköy ilçesi mevkisinde yolda askerlerin patlayıcı arama ve taraması yaptığı sırada meydana gelen patlamada, 1 asker hafif yaralandı.

Diyarbakır- Bingöl karayolunun Kocaköy İlçesi mevkisinde yolda askerlerin patlayıcı arama ve taraması yaptığı sırada patlama meydana geldi. Patlamada 1 asker hafif yaralandı.

UZAKTAN KUMANDAYLA PATLATTILAR

Diyarbakır- Bingöl karayolunda sabah saatlerinde patlayıcı arama ve taraması yapan İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin, Kocaköy ilçesi yakınlarında arama yaptığı sırada, teröristler bir menfeze yerleştirdikleri patlayıcıyı uzaktan kumandayla patlattı. Patlamada 1 asker hafif yaralanırken, bölgede operasyon başlatıldı. Yaralanan asker, Diyarbakır Asker hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Kocaköy Bingöl Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

......:

Türkiyenin Kürt Sorunu diye bir meselesi yok. Sorun sizsiniz. . . Türk Milletini bir çınar ağacına benzetirsek Kürtlerde Özbekler, Kazaklar, Kırgızlar, Azeriler, Türkmenler vb. gibi bu çınar ağacının bir koludur. Sözde Kürt Aydınlar sizlere ne oluyor?. . . Siz neyin savunuculuğunu yapıyorsunuz ki?. . .

11
3
yanıtYanıtla
MAHONİ:

KAHROLSUN AMED

4
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE NE MUTLU TÜRKÜM TÜRKÜM TÜRKÜM DİYENE NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE TÜRKÜM DİYENE NE MUTLU HÜRÜM DİYENE TÜRKÜM TÜRKÜM ULAN ULAN HERKES NE MUTLU TÜRKÜ DİYENE NE MUTLU TÜRKÜM DEMİYEN CEHEHENME KADAR YOLU VAR BU VATAN TÜRKİYEM BU VATAN TÜRKİYEM ÜLKEM TÜRKİYEM DEMEYİYEN ALLAH ONU KAHRETSİN

3
2
yanıtYanıtla
SALAK MAYMUNLAR:

ŞİMDİ KLAVYE MAYMUNLARI ÇIKAR 20 ASKER ÖLDÜ DER

3
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

DİYARI BEKİRİMDE HALEN ETEKLİ NURSUZ ZERDUŞLAR SON ÇIRPINIŞLARI SADDAMI TOZ KİMYSALINI KOKLATIN HEPSİ TAVUK TAVUK OLUR DENEMESİ BEDAVA SADDAMIN İLAÇINI KOKLATIN TAVUK OLURLAR HEPSİ GIK GIK SESLERİ ÇIKMAZ OLUR KİMYSAL KİMYSAL KOKLAT

2
0
yanıtYanıtla
süleyman turan:

başka işin yokmo

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

NOT VE DİKKAT DİYARIBEKİRİN ASIL HAS ÖZ ADI DİYARIBEKİRDİR. AMED DEĞİL AMED ZERDUŞ İSMİ LANETLENMMİŞ. . LANETLENMİŞ İSİM DEMEK ADI SOYADI. . DİYARIBEKİRDİR. BİZ LANETLENMİŞ İSME HİTAP ETMEYİZ DİYARBEKİR TÜRK ŞEHRİ ADI GÜZEL ZERDUŞ İSMİ DEĞİLDİR. DİYARBEKİR.

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

has diyarbakırlı asker polis kardeşimiz hain zerduş düşmanımız devlet baba baştacımız bayrak namusumuz vatan namusumuz hepimiz birimiz birimiz hepimiz yüce mevlam türk ordunusun yanına her zaman kurtuluş savaşınada nasıldık şimdide böyleyiz geçit vermez üç beş çakala en büyük asker bizim asker kapak olsun etekli takımına en büyük asker türk askeri kapak olsun hainlere has öz diyarbakır vatana gurur duyar allah emanet millet

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

büyük bedua yarap zerduşları vatan hainlerini tofan bella lanet hastalık nasip eyle bunlar asla insan olmadılar onlara soylarına köklerine ölülerine bile tofan eyle zerduşlara onları kahır perişan et lut tofanı hastalık tofanı lanet tofanı bu hain zerduşlara nasip eyle soylarına köklerine kadar tofan eyleeyleki vatanın suyu hürmetine en kısa zamanda tofanı başlarına vur vur aziz türk devletin yar yardımcısı ol yarap hainler zerduşlara tofan tofan tofan tofan tofan tofan tofan lut tofanı vur nasi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title