Haberler

Diyarbakır'daki Şehit Astsubay Soruşturmasında 10 Gözaltı

Güncelleme:

Diyarbakır'da şehit olan Astsubay Nejdet Aydoğdu'nun katil zanlılarını bulmak için polis ve jandarma ortak ekip kurdu. Ekipler belirlenen 12 adrese baskın düzenledi.

Diyarbakır'da uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan Hava Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu'nun katil zanlılarını bulmak için polis ve jandarma ortak ekip kurdu. Ekipler belirlenen 12 adrese baskın düzenledi.

10 KİŞİ GÖZALTINDA

Diyarbakır'da uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan Hava Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu'nun katil zanlılarını bulmak için polis ve jandarma ortak ekip kurdu.Ekiplerin belirlenen 12 adrese düzenlediği operasyonda 10 kişi gözaltına alındı. Bu kişilerin Aydoğdu'nun şehit edildiği saldırıyla ilgili bağlantıları olup olmadığı araştırılıyor.

ASKER VE POLİSTEN ORTAK EKİP

Diyarbakır'ın Bağlar İlçesi'ndeki semt pazarında eşi Esra Aydoğdu ile birlikte alışveriş yaparken aşeren eşine meyve almak istediği sırada yüzü maskeli iki kişinin silahlı saldırısında şehit olan 25 yaşındaki Hava Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu'nun katil zanlılarını bulmak için İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı ortak ekip kurdu.

TÜM KAMERALAR İNCELENDİ

Polis ve jandarmanın Terörle Mücadale, İstihbarat Şube Müdürlüğü'nün kurduğu ekipler, olay yerine yaklaşık 300 metre uzaklıkta bulunan şehit Aydoğdu'nun çalıştığı ve oturduğu Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma Komutanlığının caddeye bakan tüm kameralarını incelemeye aldı.

4 TANIK VAR

Şehit astsubay ve eşinin geçtiği tüm yollarda ki mobese ve güvenlik kameralarını inceleyen güvenlik güçleri bu bölgelerde takip edilip edilmediklerini inceliyor. Şehit Aydoğdu'nun vurulduktan sonra kaçan maskeli saldırganların kaçış noktalarındaki tüm güvenlik kameralarını toplayarak zanlıların izini sürerken, saldırı anına tanıklık eden 4 kişinin bilgisine başvuruldu.

12 ADRESE BASKIN YAPILDI

Ekipler belirlenen 12 adrese baskın düzenlerken, 10 kişi gözaltına alındı. Bu kişilerin kentte çeşitli tarihlerde el yapımı patlayıcı, molotof başta olmak üzere çeşitli saldırılara katıldıkları belirtildi. Şüphelilerin Aydoğdu'nun şehit edildiği saldırıyla ilgili bağlantıları olup olmadığı araştırılıyor. Yetkililer, saldırıyla ilgili operasyonların da sürdüğünü kaydetti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Diyarbakır Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE!
title