Haberler

Bağlar Saldırısını Okulda Yaşayan Öğrencilerin Korku Dolu Anları Kamerada

Güncelleme:

Diyarbakır'daki saldırıya okulda yakalanan öğrencilerin korku dolu anları kameralara yansıdı. Okuldakş panik ve korku dolu anları dehşetin boyutu gözler önüne serdi.

Diyarbakır merkez Bağlar ilçesinde 4 Kasım'da Emniyet Müdürlüğü ek binasına yönelik gerçekleştirilen ve 2'si polis 11 kişinin yaşamını yitirmesine, 100 kişinin yaralanmasına neden olan bombalı araç saldırısı sırasında patlama noktası yakınında bulunan bir okulda yaşanan panik ve korku dolu anları kameralara saniye saniye yansıdı.

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ ÇIKTI

Merkez Bağlar ilçesinde Aydın Arslan Bulvarı'nda bulunan Emniyet Müdürlüğü ek binası yanında 4 Kasım'da bombalı araç saldırısının bölgede yarattığı korku ve paniği gösteren yeni güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.


BİRBİRİNE SAĞLAYIP AĞLIYORLAR

Patlama noktasına yaklaşık 150 metre uzaklıkta bulunan Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu'nda güvenlik kameraları ile kayıt edilen görüntüler, yaşanan korku ve paniği gözler önüne seriyor. Görüntülerde, patlama ile birlikte sınıflarda bulunan öğrencilerin sınıflardan kaçtığı ve birbirlerine sarılarak ağladıkları görüldü.


İŞ YERİNDEKİ VATANDAŞLAR KAÇIŞIYOR

Öğretmenleri tarafından sakinleştirilen öğrencilerin yaşadıkları korku dolu anlar kameralar tarafından kayıt edilirken, yine başka bir görüntü de ise, bir işyerinde alışveriş yapan vatandaşların patlama etkisiyle sağa sola kaçtıkları görülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title