Haberler

Diyarbakır'daki 23 Nisan Kutlamalarında Elektrik Kesintisi

Diyarbakır'daki 23 Nisan kutlamalarında elektrik kesintisi DİYARBAKIR'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları sırasında sahne alan çocuklar yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle gösteriye uzun süre başlayamadı.

Diyarbakır'daki 23 Nisan kutlamalarında elektrik kesintisi

DİYARBAKIR'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları sırasında sahne alan çocuklar yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle gösteriye uzun süre başlayamadı. Tören boyunca yaşanan kesintiler nedeniyle çocukların gösterilerinde aksaklıklar yaşanırken, elektrik gelince çocuklar gösterilerine kaldığı yerde devam etti.

Diyarbakır'daki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, Valilik önündeki Anıtpark'taki Atatürk Anıtı'na çelenk konulması ile başlandı. Protokolde bulunanlar daha sonra Valilik binası önündeki tören alanına geçti. Törene Vali Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediyesi adına meclis üyesi Serra Bucak Küçük, 7'nci Kolordu Komutanı Korgeneral İbrahim Yılmaz, Emniyet Müdürü Halis Böğürcü, kurum müdürleri, aileler ve çocuklar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlanan törende çocuklar, Egemenlik ve Çocuk Bayramı konulu şiirler okudu. Folklor ekibinin gösterisinin ardından anaokulu öğrencilerinin gösterisi başladı. Gösteri yapmaya hazırlanan minikler, elektrik kesintisinin azizliğine uğradı. Elektriğin kesilmesi sonucu yaklaşık 10 dakika bekleyen minikler, daha sonra gösterilerini yaptı. Gösterilerin ardından TRT çocuk korosu yerini alarak konser vermeye hazırlanırken bu sırada yine elektrik kesilince çocuklar sahnede elektriğin gelmesini bekledi. Vali Aksoy, elektriği gelmesini beklerken sahne önünde oturan çocuklarla sohbet etti. Yaklaşık 15 dakika elektriğin gelemesini bekleyen çocuklar, elektrik gelince konserlerine devam etti. Tören, konserin ardından sona erdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Aksoy Diyarbakır 23 Nisan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title