Haberler

Diyarbakır'da Uyuşturucu ve Kaçak Cep Telefonu Operasyonu

DİYARBAKIR Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin son 2 günde düzenledikleri operasyonda 1 ton 159 kilo 814 gram esrar maddesi ile piyasa değeri 60 bin lira olan kaçak cep telefonu ve bataryaları ele geçirildi.

DİYARBAKIR Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin son 2 günde düzenledikleri operasyonda 1 ton 159 kilo 814 gram esrar maddesi ile piyasa değeri 60 bin lira olan kaçak cep telefonu ve bataryaları ele geçirildi.

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü'nce il genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan kişilere yönelik düzenlenen operasyonla ilgili Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, "08.02.2017-10.02.2017 tarihleri arasında 3 ayrı operasyon düzenlenmiştir. Yapılan çalışmalar kapsamında 1 ton 149 kilo 909 gram kubar esrar maddesi, 9 kilo 905 gram toz esrar maddesi ele geçirilmiştir. Yapılan operasyonlarla ilgili olarak 4 şüpheli şahıs yakalanmış, yakalanan şahıslardan 2'si çıkarılmış olduğu adli mercilerce tutuklanmış olup, diğer ikisinin gözaltındaki işlemleri halen devam etmektedir. İlimiz genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve gorganizasyonlara yönelik yürütülen çalışmalar kararlılıklarla ve aralıksız bir şekilde devam edecektir" denildi.

Öte yandan kaçakçılık yapan kişilere yönelik yapılan operasyonla ilgili yapılan yazılı açıklamada ise, "Yenişehir İlçesi Kooperatifler Mahallesi Cami Sokak üzerinde bulunan ve cep telefonu ticareti yapan bir işyerine operasyon düzenlenmiştir. Düzenlenen operasyonda işyerinin içerisinde piyasa değeri 52 bin 716 lira olan 836 kaçak cep telefonu ile piyasa değeri 7 bin 375 lira olan 295 kaçak cep telefonu bataryası ele geçirilmiştir. Yapılan operasyonla ilgili olarak 1 şüpheli şahıs gözaltına alınmış ve şahıs hakkında adli işlemlere başlanmıştı" denildi.

Ele geçirilen uyuşturucu madde, kaçak cep telefonları ve bataryaları Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen sergi ile medya mensupları ile paylaşıldı. - Diyarbakır

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title