Haberler

Diyarbakır'da Şehit Polisler İçin Taziye

Trafik kazasında hayatını kaybeden 3 polis memuru için taziyeevine gelen vatandaşlar, İl Emniyet Müdürü Halis Böğürcü'ye ve polislere başsağlığı dileğinde bulunuyor İl Emniyet Müdürü Böğürcü: "Acımızı paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum.

Diyarbakır'daki trafik kazasında hayatını kaybeden 3 polis memuru için taziyeevine gelen vatandaşlar, İl Emniyet Müdürü Halis Böğürcü'ye ve polislere başsağlığı dileğinde bulunuyor.

Diyarbakır Emniyet Müdürü Halis Böğürcü ve personeli, trafik kazasında şehit olan polis memurları Ömer Mercimek, Ahmet Yıldırım ve Sıtkı Kara için Hanililer Taziyevinde taziyeleri kabul ediyor.

Taziyeevine gelen vatandaşlar, şehit polisler için dua ederek Böğürcü'ye ve meslektaşlarına başsağlığı dileğinde bulunuyor.

Kendilerini ziyaret edip, üzüntülerini ileten vatandaşlara teşekkür eden Böğürcü, "Şehitlerimizi dün cenaze törenin ardından memleketleri Mersin, Burdur ve Kahramanmaraş'a yolcu ettik. Acımızı paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum. Dostlarımız bizi yalnız bırakmıyor" dedi. - Diyarbakır

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Yıldırım Halis Böğürcü Diyarbakır Politika Güncel Haberler

title