Haberler

Diyarbakır'da Sağanak Yağış

Diyarbakır’da etkili olan sağanak yağış nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşarken yollarda oluşan su birikintileri ise trafiği etkiledi.

Diyarbakır'da etkili olan sağanak yağış nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşarken yollarda oluşan su birikintileri ise trafiği etkiledi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün gün içerisinde yaptığı sağanak yağış ve sel uyarılarının ardından Diyarbakır'da akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü

Kent merkezinde ve çevresinde akşam saatlerinden başlayan ve gece şiddetini artıran sağanak yağış nedeniyle özellikle Mardinyolu oluşan su birikintisi trafiğe de zaman zaman olumsuz etkilerken sağanak yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ıslanmamak için apartman diplerinde geçtikleri görüldü.

Meteoroloji yetkilileri dün başlayan yağışları bugün etkisini sürdürmesini beklediklerini belirterek, su baskını, sel, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı herkesin dikkatli ve tedbirli davranması gerektiğini ifade ettiler. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Diyarbakır Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title