Haberler

Diyarbakır'da Polise Silahlı Saldırı: 2 Yaralı

Güncelleme:

Diyarbakır'da zırhlı polis aracına uzun namlulu silahlarla ateş açılması sonucunda 2 polis hafif şekilde yaralandı.

Diyarbakır'da dün gece devriye görevi yapan zırhlı polis aracına uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saldırıda 2 polis hafif yaralandı.

SALDIRIDA İKİ POLİS YARALANDI

Diyarbakır Valiliği, dün gece devriye görevi yürüten polis aracına uzun namlulu silahlarla ateş açıldığını ve 2 polis memurunun yaralandığını açıkladı.

Açıklamada şöyle denildi: "29.09.2014 günü saat 01.00 sıralarında, Eski Mardin Yolu mevkii olarak tabir edilen yerde devriye görevi ifa etmekte olan ekiplerimize karşı uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmiştir. Düzenlenen saldırıda araç içerisinde bulunan 2 polis memurumuz hafif şekilde yaralanmış olup, saldırıyı düzenleyen şahıs ya da şahıslar karanlık bölgenin kırsal yapısından istifade ederek kaçmışlardır.

OLAY SONRASI GENİŞ ÇAPLI OPERASYON BAŞLATILDI

Olay sonrası bölgede geniş çaplı operasyonlar düzenlenmiş, Şemsiler 3'üncü Sokak girişinde bir adet kalaşnikof tüfek, 44 adet boş kovan, 7 adet dolu fişek ve 2 adet şarjör bulunmuş olup, konu ile ilgili tahkikata başlanmıştır."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Valiliği Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

ESAS ATATURKCU:

pkk bittimi dedi biri efendim ????

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title